Werkzaamheden websites K.N.V.B.

Enkele systemen en websites van de KNVB zullen dinsdagnacht tijdelijk uit de lucht zijn of niet optimaal functioneren. Dit heeft te maken met een servermigratie van Sportlink Services. oor de migratie moet de beschikbaarheid van Sportlink Club, en de websites die in contact staan met de Sportlink servers, tijdens drukke tijdstippen verbeterd worden.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt deze migratie op dinsdag 15 maart van 22.00 uur tot woensdag 16 maart tussen 10.00 en 12.00 uur uitgevoerd.

Concreet betekent bovenvermelde dat onderstaande systemen en websites gedurende bovenvermelde periode ‘uit de lucht zijn’ of niet optimaal zullen functioneren:
▪ KNVB Sportlink Clubapplicatie is niet beschikbaar
▪ De website voetbal.nl is wel bereikbaar, maar het is niet mogelijk om te registreren en in te loggen om Clubs en Competitie-informatie te raadplegen. In sommige gevallen zullen bezoekers die reeds ingelogd zijn, voordat deze operatie start, wel de Clubs en Competitie informatie kunnen blijven raadplegen. De Clubs en Competitie informatie wordt echter vanaf de start operatie tot woensdag 16 maart 10.00 -12.00 uur niet vernieuwd/bijgewerkt.
▪ De website onsoranje.nl is wel bereikbaar, maar het is niet mogelijk om te registreren en in te loggen.
▪ De website knvb.nl is wel bereikbaar. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar met uitzondering van het zoeken naar verenigingsgegevens.
▪ De Voetbal.nl App (Iphone en Android) is niet beschikbaar.
▪ Het Official aanstellingen overzicht is niet beschikbaar.
▪ Het Downloadcentrum is niet beschikbaar.
▪ De Sportlink-verenigingswebsites zijn niet beschikbaar.
▪ De Inschrijfportaal voor activiteiten (http://inschrijven.knvb.nl) is niet beschikbaar.

De site http://www.sportlink-club.nl/ blijft tijdens de migratie in de lucht. Op de website wordt de stand van zaken vermeld met betrekking tot de migratie.