Eerste doelpunt Remco v/d Berge bij senioren

Zoals wel vaker dit seizoen speelden diverse B-junioren (zij waren overigens gisteren vrij) mee met de seniorenteams. Zo kon het zijn dat Remco v/d Berge zijn eerste treffer bij de senioren kon maken. Hij kopte namens S.K.N.W.K. 2 schitterend de 3-2 tegen de touwen in het uitduel tegen D.F.S. 2. Remco speelde de gehele tweede helft mee en deed dit opnieuw erg goed. Samen met B-junior Marcel Verschoor (die gisteren ook nog een half uur meespeelde met het 2e) blijken deze gasten makkelijk mee te kunnen met het 2e.

Overigens verloor S.K.N.W.K. 2 gisteren met 5-3 van D.F.S. 2. De andere 2 treffers werden gescoord door Martijn Backx en Kristian Bouwman.

De top 3 van de topscorerslijst, Wim Voorbeijtel, Robert Padmos en Wilco de Valk kwam gisteren niet in aktie. Zij blijven respectievelijk steken op 19, 13 en 12 competitietreffers.

Namens S.K.N.W.K. 3 werd de eretreffer in de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Duiveland 4 gescoord door Kevin Duinhouwer. Voor Kevin zijn 2e doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 1 kwam gisteren niet in aktie en dus niet tot scoren. Voor S.K.N.W.K. 4 is dit iets anders. Zij kwamen wel in aktie, maar wisten helaas in Bruinisse niet te scoren. Ze verloren met 4-0.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.

2 reacties op "Eerste doelpunt Remco v/d Berge bij senioren"

  1. t.rucker | 04-04-2011 at 18:21 |

    jan, lekker hier voetballen en wie weet krijg je hier ooit ook weer aansprekende tegenstanders en maar hopen dat de jonge voetballertjes er allemaal zo over denken!!

  2. Jan de Jonge | 04-04-2011 at 09:23 |

    Klasse! Kan zo naar de JOVZ, om daar op leuk nivo en tegen aansprekende tegenstanders ( PSV o.a.) te spelen

Reacties gesloten.