Robert Padmos komt op 16 competitietreffers

Robert Padmos scoorde gisteren al weer zijn 16e competitiedoelpunt dit seizoen. Overigens was het slechts een ere-treffer, want S.K.N.W.K. 1 verloor met maar liefst 5-1 van V.C.K. 1.

S.K.N.W.K. 2 verging het stukken beter. In Scharendijke maakte heel Z.S.C. ’62 2 zich op voor een mooi middagje. Echter de blauw/zwarten deden net als een aantal weken geleden tegen Kloetinge 4 haar sportieve plicht. Ze wonnen met 1-2. Gelukkig voor Z.S.C. ’62 2 verloor concurrent Kloetinge 4 en mogen ze zich toch kampioen noemen (gefeliciteerd!).

De doelpunten namens het 2e werden gescoord door B-junior Remco v/d Berge en Erwin Nelissen. Voor Remco alweer zijn 6e competitietreffer bij de senioren. Nelissen bracht zijn seizoenstotaal op 3.

S.K.N.W.K. 3 was de mindere van Cortgene/J.V.O.Z. 1. Het werd uiteindelijk 1-4. De eretreffer hier was voor René v/d Bos. Hij komt hiermee op 9 doelpunten.

Topscorer blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3). Hij kwam gisteren niet in aktie en blijft dus steken op 22 treffers. Zijn naaste belager, Robert Padmos, staat 6 doelpunten achter en zodoende lijkt Voorbeijtel de topscorerstitel dus te gaan prolongeren.

Volgende week staat de laatste competitieronde op het programma en zullen we dus de eindstand op kunnen gaan maken.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.