Tas met shirtjes SKNWK 3 nog steeds niet opgehaald

De tas met shirtjes en broekjes van S.K.N.W.K. 3 die ze afgelopen zaterdag hebben gedragen tegen S.P.S. 3 zijn nog steeds niet opgehaald!! Ze stonden vanavond namelijk nog steeds in het tassenrek.

Een dringend verzoek om de shirtjes z.s.m. op te halen, zodat ze kunnen worden gewassen.

4 reacties op "Tas met shirtjes SKNWK 3 nog steeds niet opgehaald"

  1. Mediumvisor | 11-10-2011 at 22:25 |

    Tas is inmiddels opgehaald

  2. En daarom is deze sponsor wat voorzichtig met sponsoren ….
    Op de teamfoto staan zowel mensen met een shirt van Prins als met SK. Dit kan niet naar een sponsor toe. Wie is nu sponsor van het derde? Ik dacht dat wij het derde in SK shirts hadden lopen. Ik wil bij deze melden dat wij als organisatie graag lagere elftallen sponsor maar wél teams met enig verantwoordelijkheid gevoel. Uiteraard kan een tas met shirts een keer vergeten worden maar neem als team je verantwoordelijkheid naar de vereniging én sponsor. Wie weet hebben jullie volgend seizoen weer een compleet nieuw tenue van …. SK?

  3. Sibren | 11-10-2011 at 09:38 |

    Het mooie is dat de club sowieso weinig doet aan de sponsoring hoor voor de shirts van het 3de. Hier is zelf achter aan gegaan om mooie nieuwe shirts en broekjes te regelen. Op dit moment is het een bij elkaar geraapt zooitje van oude shirts van de A-junioren en nog wat oude shirts van het derde…
    Het laatste is echter wel waar, er zal beter opgelet moeten worden in het vervolg! Dat zal ook zeker gezegd worden.

  4. Was vrouw | 10-10-2011 at 23:28 |

    Gewoon niet meer sponsoren en zelf voor shirtjes laten zorgen (dus kosten ook voor je zelf). Het geheel komt onvolwassen over en de leider had moeten ingrijpen.

Reacties gesloten.