Toppers voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 3

Vanmiddag komen de vier seniorenteams van S.K.N.W.K. weer in aktie. Voor zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 staan er heuse toppers op het programma.

Te beginnen met S.K.N.W.K. 1. Met zes duels gespeeld en nog steeds de volle buit, dé te kloppen ploeg in de 4e klas B K.N.V.B. Zuid 1. Vanmiddag krijgen ze een ware test met Halsteren als tegenstander. Zij staan op een 3e plaats met 15 punten uit 6 duels. Vorige week versloegen ze een andere titelkandidaat, De Fendert 1, met maar liefst 6-0. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk, aanvang 14:30 uur.

Op het 2e veld op sportpark ‘Het Spinger’ staat de wedstrijd tussen S.K.N.W.K. 2 en Heinkenszand 3 op programma. Een duel tussen respectievelijk de nummers 3 en 2 van de ranglijst (M.Z.C. ’11 2 is koploper). Heinkenszand 3 is de enige ploeg die alle duels nog in winst wist om te zetten. De blauw/zwarten hebben inmiddels al 5 verliespunten. Willen ze dus mee blijven doen dan zullen de punten vandaag in Nieuwerkerk moeten blijven. Aftrap van dit duel is 12:30 uur.

Het derde elftal mag in Halsteren op bezoek bij koploper V.V.C. ’68 5. V.V.C. heeft na 6 duels 5x gewonnen en 1x gelijk gespeeld (ook Rillandia 3 heeft nog maar 2 verliespunten, maar zij speelden een wedstrijd minder). S.K.N.W.K. 3 bivakkeert in de middenmoot (9e plaats met 5 punten uit 6 wedstrijden). Gaan zij vandaag zorgen voor een stuntje……..?

Tot slot het vierde. Zij spelen vanmiddag om 12:30 uur tegen hekkensluiter van de reserve 5e klas 02, V.C.K. 5. S.K.N.W.K. 4 staat op een 8e positie met 4 punten uit evenzoveel wedstrijden.

Uiteraard zijn na afloop van deze duels alle uitstlagen, rangen en standen terug te vinden op deze website.