Wilco de Valk alleen leider topscorerslijst

S.K.N.W.K. 1 overklaste gisteren het arme Brouwershaven 1 met maar liefst 0-9. Grote man aan Nieuwerkerkse-zijde was Wilco de Valk. Hij scoorde 4 van de 9 treffers en brengt daarmee zijn seizoenstotaal al weer op 11 (in 8 duels). Hiermee gaat hij alleen aan de leiding op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Zijn ‘concurrent’ is ploeggenoot Robert Padmos. Hij scoorde gisteren 1x (maar leverde ook nog een paar puike assists af). Hiermee heeft hij een seizoenstotaal van 10.

De overige doelpunten namens S.K.N.W.K. 1 waren van Kristian Bouwman 2x, Léon Goedegebure en René Verschoor (beiden 1x). Voor deze drie allemaal de eerste competitietreffer(s) van dit seizoen.

Het duel van S.K.N.W.K. 2 tegen Yerseke 2 werd afgelast wegens een spelerstekort bij Yerseke.

S.K.N.W.K. 3 kwam wel in aktie. Helaas geen treffers hier, want zij verloren kansloos met 0-4 van Brouwershaven 2.

Tot slot S.K.N.W.K. 4. Zij speelden een gelijkopgaande wedstrijd tegen Nieuwland 3. Uiteindelijk trokken de mannen van het vierde toch aan het kortste eind. Het werd uiteindelijk 3-4. De doelpunten hier kwamen van Robby Koster 2x (inmiddels 4 doelpunten dit seizoen) en van René v/d Bos 1x (zijn 2e treffer deze competitie).

De nummer 3 op de ranglijst, Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft steken op ‘9’. Hij kwam gisteren vanwege zijn werk niet in aktie en kon dus ook geen doelpunten toevoegen aan zijn totaal.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.