Brouwershaven 1 – S.K.N.W.K. 1 0 – 9

Gisteren moesten de blauw/zwarten op bezoek op sportpark ‘Onder de Molen’ bij A.S.V. Brouwerhaven. Het arme ‘Brouw’ had al heel wat te verwerken de afgelopen weken. Eerst stapten vijf spelers op en tot overmaat van ramp stopte ook trainer Ed van Lent afgelopen week. Ook de 0 punten uit 7 duels gaven weinig moed. En dan komt ook nog eens koploper S.K.N.W.K. op bezoek.

Het werd een wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. S.K.N.W.K. was simpelweg veel te sterk voor de thuisploeg. Voor de Nieuwerkerkers was het zaak om geen kaarten en blessures op te lopen. Daarnaast kon het werken aan het doelsaldo, zoals dat zo mooi heet.

Na een 0-3 ruststand (doelpunten van Kristian Bouwman, Wilco de Valk en Léon Goedegebure) stokte de teller uiteindelijk bij 0-9.

In de 2e helft scoorden De Valk nog eens 3x, Robert Padmos, Kristian Bouwman en René Verschoor. De thuisploeg kon de S.K.N.W.K.-verdediging nauwelijks testen. Zodoende dus achterin opnieuw ‘de nul’.

Volgende week een wedstrijd van een ander kaliber. Dan is op sportpark ‘Het Springer’ De Fendert 1 de tegenstander. Aftrap is 14:30 uur.

Bekijk de foto’s van Brouwershaven 1 – S.K.N.W.K. 1 elders op de site in Het Fotoboek.