Top 3 topscorerslijst senioren scoort opnieuw

S.K.N.W.K. 1 herstelde zich na de nederlaag tegen De Fendert 1. Het arme SC Stavenisse keek al nu 11 minuten (!!) tegen een 4-0 achterstand aan. Daarna werden de blauw/zwarten wat slordiger. Het werd uiteindelijk 7-2.

Kristian Bouwman was de gevierde man. Hij maakte 3 van de 7 treffer en komt hiermee op een seizoenstotaal van 5 doelpunten. Clubtopscorer Wilco de Valk scoorde 2x en heeft inmiddels 14x doelgetroffen. Ook de nummer 2, Robert Padmos, trof doel. Hij maakte zijn 12e doelpunt dit seizoen. Sander Uijl opende de score voor S.K.N.W.K. 1. Hiermee komt hij ook op de topscorerslijst met zijn eerste doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 maakte één doelpunt. Jeroen Backx maakte de gelijkmaker tegen Duiveland 2 (1-1). Helaas verloor het 2e met 1-2. Voor Jeroen zijn eerste doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 3 scoorde niet. Zij verloren met 4-0 van M.O.C. ’17 2.

Het vierde elftal speelde een prima wedstrijd tegen de nummer 2, Arnemuiden 5. Even leek ‘de baggerschuit’ voor een stuntje te gaan zorgen, maar uiteindelijk capituleerde ze met 3-5.

Wim Voorbeijtel bracht met 2 doelpunten zijn seizoenstotaal op 11. Hiermee blijft hij stevig op de derde plaats op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. De andere treffer werd gemaakt door een speler van Arnemuiden. Zodoende ook het eerste eigen doelpunt dit seizoen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.