S.K.N.W.K. 1 herstelt zich in laatste oefenduel

In de laatste oefenwedstrijd voor de herstart van de competitie heeft S.K.N.W.K. 1 zich hersteld. Na de zeperds tegen J.V.O.Z. A1 (0-4) en sc Gastel 2 (6-2) werden gisteren op het eigen sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk de jeugdige talenten van de v.v. Kloetinge met 3-0 verslagen. Niet alleen de uitslag, maar ook het spel was eindelijk weer naar behoren.

In de eerste helft had aanvoerder Carlo v/d Maas binnen 2 minuten al 2 grote mogelijkheden om de score te openen. Helaas kwam hij net niet bij de bal. Nadat Kloetinge A1 de paal al een keer had geraakt, was het aan de andere kant S.K.N.W.K. dat eerst de lat en in de rebound de paal raakte.

Toch gingen de blauw/zwarten met voorsprong om de thee. Martijn Backx had S.K.N.W.K. op een 1-0 voorsprong gezet.

In de tweede helft het zelfde spelbeeld. S.K.N.W.K. was de ploeg met het meeste balbezit, maar ook Kloetinge kwam een aantal keren goed door. De gasten wisten niet meer te scoren. S.K.N.W.K. deed dit door Stefan Vermeer en Robert Padmos nog wel twee keer. Zo werd de eindstand van 3-0 op het scorebord geplaatst.

A.s. zaterdag, 4 februari 2012, ijs en weder diendende de herstart van de competitie in de vierde klasse B K.N.V.B. Zuid 1. De blauw/zwarten gaan dan hun koppositie proberen vast te houden met nog 9 competitiewedstrijden te gaan.

Voor S.K.N.W.K. 1 gaat dit dan gebeuren in Bergen op Zoom bij Vrederust 1. Aanvang van dit duel is 14:30 uur.