Goeie competitiestart voor S.K.N.W.K.-jeugd

De winterstop zit er nu echt op al lijkt het er naar uit te zien dat deze binnenkort toch nog (eventjes) wordt verlengd. Voor de S.K.N.W.K.-jeugd begon gisteren de voorjaarscompetitie. En het bleek een goede start te zijn.

De oudste jeugd, onze C-junioren, waren in een spannende thuiswedstrijd tegen Duiveland C1 gelijkwaardig. Zodoende een 1-1 gelijkspel. Onze MC1 wist in Ouwerkerk met maar liefst 5-0 te winnen van Ouwerkerk MC1.

De kampioensploeg van de najaarscompetitie, S.K.N.W.K. D1, verloor in Domburg nipt met 1-0 van de D1 van v.v. Domburg.

Onze E-pupillenteams wisten beiden te winnen. E1 won in Nieuwerkerk met 4-2 van Bruse Boys E2. S.K.N.W.K. E2 was in Dreischor met 0-5 te sterk voor D.Z.C. ’09/Ouwerkerk E1.

Tot slot de F-jes. F1 won een spannende wedstrijd tegen Brouwershaven F1 met 3-2. S.K.N.W.K. F2 was met maar liefst 11-3 te sterk voor Duiveland F1 (overigens een zware strijd, want i.v.m. afzwemmem was Duiveland met slechts 4 spelertjes afgereisd. Zodoende 4 tegen 4 op een ‘heel half veld’). Omdat bij S.K.N.W.K. F3 hetzelfde ‘probleem’ van afzwemmen heerste was hun wedstrijdje tegen Bruse Boys F4 uitgesteld.

Zodoende qua resultaat een prima competitiestart. Al moet gezegd dat zeker bij onze jongste jeugd niet het allerbelangrijkste is. Natuurlijk willen we allemaal winnen, maar plezier is veel belangrijker.