Wilco de Valk weer naast Wim Voorbeijtel

Het was gisteren een ‘slecht’ weekend voor de S.K.N.W.K.-teams. Het eerste elftal verspeelde opnieuw kostbare punten in de strijd om het kampioenschap. Op het eigen veld werd het uiteindelijk 2-2 tegen Smerdiek. Op het laatst moest S.K.N.W.K. zelfs alle zeilen bij zetten om nog een puntje over de streep te trekken.

Eén van de doelpunten werd gescoord door Wilco de Valk. Hij maakte al weer zijn 19e competitietreffer. Hierdoor komt hij weer op gelijke hoogte met Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4). Hij kwam gisteren niet in aktie en werd door zijn ploeggenoten node gemist. Want S.K.N.W.K. 4 scoorde niet en ging met 3-0 ‘de bietenbrug’ op bij Serooskerke 6.

De andere treffer bij het eerste kwam op naam van de doelman van Smerdiek. Hij sloeg een voorzet van Stefan Vermeer in eigen doel en zette S.K.N.W.K. hiermee weer op voorsprong, 2-1. Helaas werd dit in de 2e helft teniet gedaan middels een strafschop.

S.K.N.W.K. 2 kwam gisteren niet in aktie. Hier dus uiteraard geen treffers. Ook geen doelpunten bij S.K.N.W.K. 3. Zij kwamen echter wel in aktie en werden met een 6-0 nederlaag bij S.P.S. 3 huiswaarts gestuurd.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.

3 reacties op "Wilco de Valk weer naast Wim Voorbeijtel"

  1. Mediumvisor | 12-03-2012 at 17:52 |

    Als je een bal op doel schiet en deze gaat er via de handen van de keeper in, dan is het inderdaad gewoon een doelpunt van degene die schiet.

    Nu was het een voorzet die door de keeper in zijn eigen doel werd geslagen. Dat is volgens mij toch echt een ‘Ed-je’

  2. MatthysV | 12-03-2012 at 10:29 |

    Lijkt mij ook een doelpunt van Spitsie.

  3. Spitsie | 12-03-2012 at 09:21 |

    Toch jammer dat zo’n ‘verschrikkelijk mooi doelpunt’ wordt gezien als een eigen goal van de keeper Gelukkig bedeelt de werelregio dit doelpunt wel aan mij toe haha

Reacties gesloten.