Wedstrijdverslag Duiveland 4 – SKNWK 3 (Duiveland)

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Duiveland 4 en S.K.N.W.K. 3 van de website van Duiveland:

Duiveland 4 – SKNWK 3 (2-1)

Rustig weertje deze zaterdag, wanneer we aantreden tegen SKNWK-3 al om 13.00, wat misschien voor velen misschien toch te vroeg was gezien ons matte en belabberde spel in de eerste helft. Weinig beleving, matte toestand, veel fouten in het al moeizame combineren en dit gaf al snel een paar hachelijke toestanden voor onze goal met natuurlijk ook nog een tegendoelpunt na zo’n 15 minuten 0-1, vreselijk balen.

Ook hierna kunnen we de draad niet oppakken en blijft het wedstrijdbeeld ongeveer hetzelfde en gaan we met deze stand dan ook maar theedrinken.

Enkele wissels worden toegepast daar we behoorlijk in ons personeel zitten en gaan we proberen om een wat betere tweede helft te voetballen. Vanaf het begin kunnen we nu wat beter druk naar voren toe zetten en controleren wij de wedstrijd. Dit vertaald zich zeer snel in diverse goede kansen om de gelijkmaker te verzilveren, maar keer op keer lijken we patent te hebben op de lat en op de paal, zeer frustrerend.

Eindelijk in 25e minuut maken we een goede aanval en wordt er een corner genomen door Bertin die door vriend en vijand compleet wordt gemist, maar niet door Jaap Brekelmans die hem keurig bij de tweede paal binnentikt 1-1, je ziet het geloof weer in ons team terugkeren en durven vanaf nu zelfs stiekem aan de winst te denken.

We blijven hierna goed voetballen, maar alweer staat die verrekte paal en vooral de lat ons de winst in de weg. Maar olé olé, een corner vanaf rechts wordt door Bertin v/d Laan slim verlengd (goed bezig!), en door een gezamenlijke inzet van Marcel en Josip laag over de grond attent binnengeschoven 2-1.

Eindelijk na twee weken weer zicht op de winst en gelukkig kunnen we de voorsprong behouden en met een goed gevoel gaan douchen om daarna de wedstrijd van het eerste tegen Yerseke te gaan bekijken onder het genot van wat