Wedstrijdverslag SKNWK 1 – SPS 1 (website SPS)

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tussen S.K.N.W.K. 1 en S.P.S. 1 van de website van S.P.S.:

S.K.N.W.K. 1 – S.P.S. 1

Er stond vandaag een op voorhand lastige wedstrijd op het progamma. Leonard, Jorn en Mark waren vandaag niet van de partij, alle drie hebben ze knieproblemen. Jasper Slooten startte vandaag in de basis, op de plek van Leonard. Verder waren Ramon Elenbaas en Arnold van der Slikke ook nog over gekomen van het Tweede.

1e helft:
De wedstrijd ging gelijk op, S.P.S. was niet de mindere ploeg. Toch ging er aan beide kanten regelmatig wat mis, het veld speelde hier ook een grote rol in. Dit zorgde ervoor dat beide ploegen weinig konden creëren. Het was S.K.N.W.K. die de score openbrak en die de rust in gingen met een 2-0 voorsprong. Allebei de doelpunten waren makkelijk weggeven en eigenlijk niet nodig. Jammer, want de inzet was prima! Stefan die in de eerste helft ongelukkig met zijn voet dubbelklapte werd in de rust vervangen door Ramon. In de rust legt de trainer ons uit dat we gelijk van het begin er boven op moeten zitten om zo de aansluitingstreffer te forceren.

2e helft:
S.P.S. kwam goed uit de kleedkamer en ging beter voetballen, dit leidde echter niet tot grote kansen. Het was de tegenstander die de score verder uitbreidde tot 3-0. De op het zicht onnodig vroeg gegeven gele kaarten van de scheidsrechter kwamen Jan niet ten goede, want een tweede gele en we moesten verder met z’n tienen. Ap die wat pijntjes had werd gewisseld voor Arnold die zijn competitiedebuut maakte. S.P.S. blijft ondanks de achterstand inzet tonen en de wedstrijd wordt uitgevoetbald.

Op naar volgende week waar we W.I.K.’57 thuis ontvangen, dan moeten de punten op Poortvliet gehouden worden.