Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2012 (juni)

Nu het jaar 2012 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2012 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag juni.

2 juni

Volgend seizoen 4 seniorenteams voor S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. gaat ook in het seizoen 2012-2013 proberen met vier seniorenteams de competitie in te gaan. S.K.N.W.K. 1 zal acteren in de vierde klasse. Het tweede elftal in de reserve 3e klas. En tot slot S.K.N.W.K. 3 en 4 beiden in de reserve 5e klas.

Na de overschrijvingstermijn (15 juni) zullen de leiders van de desbetreffende teams bij elkaar komen om een voorlopige indeling te maken voor het nieuwe seizoen.

2 juni

Bemanning baggerschuit nu echt te water gelaten

Dit weekend vaart De Baggerschuit nog één keer uit dit seizoen. S.K.N.W.K. 4 sluit het seizoen namelijk zoals de laatste jaren gebruikelijk is af met een weekendje weg. Sinds gisteren zijn ze aangemeerd in in ‘De Zwaluwhof’ te Hoonhorst.

Opnieuw hebben we wat foto’s mogen ontvangen (waarvoor hartelijk dank). De bemanning van De Baggerschuit is nu echt te water gelaten. Nog gekker, ze kunnen over water lopen……..

Vanaf deze plaats willen we ‘De Baggerschuit’ nog heel veel plezier toe wensen.

Voor meer info kijk op de website van De Zwaluwhof

9 juni

Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. groot succes

Gisteren werd bij S.K.N.W.K. voor de eerste keer een bedrijventoernooi georganiseerd. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het toernooi verliep vlekkeloos en werd een heel groot succes. Mede door de vele positieve reacties is nu al zeker dat er volgend jaar een vervolg komt.

De organisatie wist niet exact wat ze konden en moesten verwachten. De aanmeldingen gaf al een goed signaal af, want met 12 teams bleek toch wel dat dit toernooi aansloeg.

Er werd tijdens de wedstrijden fel gestreden om ‘de knikkers’, maar plezier en gezelligheid stond uiteraard voorop. Uiteindelijk gingen de Feyenoord-supporters, Peter van der Cingel Bestratingen en Zeeuwland er met de prachtige bekers vandoor.

Na afloop van het toernooi was het nog heel lang gezellig en druk in de kantine. Middels een barbecue kon er ook nog lekker worden gegeten.

Al met al een zeer geslaagd toernooi. Dank gaat uit naar de organisatie, deelnemers, scheidsrechters, barpersoneel, barbecuers, supporters, fotograven en verder iedereen die we hier vergeten.

9 juni

Eindstanden eerste Bedrijventoernooi S.K.N.W.K.

Gisteren werd bij S.K.N.W.K. voor de eerste keer een bedrijventoernooi georganiseer. Er werd gespeeld in drie poules van vier teams. Hieronder de eindstanden:

Poule A

Eerste plaats

Feyenoord Supporters

Tweede plaats

Ajax Supporters

Derde plaats

Loonbedrijf van der Maas

Vierde plaats

O’Moda

Poule B

Eerste plaats

Peter van der Cingel Bestratingen

Tweede plaats

DeliXL

Derde plaats

Timmerman Natuursteen

Vierde plaats

Bijdevaate Verzekeringen

Poule C

Eerste plaats

Zeeuwland

Tweede plaats

Lankor Hoveniers

Derde plaats

Vergane Glorie

Vierde plaats

Louis Verburg

10 juni

Twee 16-jarige debutanten bij S.K.N.W.K. 1

Het was dan geen competitiewedstrijd, maar voor de 16-jarige Yannick v/d Cingel en Colin Duinhouwer was het gisteren toch wel spannend. Zij mochten namelijk gisteren met S.K.N.W.K. 1 mee naar de Wereldregio Cup.

Zodoende twee jeugdige debutanten bij de blauw/zwarten. Colin had overigens een aantal weken geleden al een keer op de bank gezeten bij S.K.N.W.K. 1, maar kreeg toen nog geen speelminuten. Nu dus wel.

Beide spelers deden gisteren hun stinkende best en wie weet hoeveel minuten ze nog zullen gaan maken bij S.K.N.W.K. 1 in de toekomst?


Colin Duinhouwer (links) en Yannick v/d Cingel (rechts) debuuterden gisteren in S.K.N.W.K. 1

Overigens was hierdoor bij het toch al jeugdige S.K.N.W.K. 1 de gemiddelde leeftijd gisteren zeker niet heel hoog. Met 0-0 tegen Duiveland 1, 0-1 verlies tegen D.F.S. 1 en Bruse Boys 1, toch ploegen die dit seizoen alledrie in de tweede klasse speelden (twee klassen hoger dan S.K.N.W.K. 1), deed het jeugdige S.K.N.W.K. het zeer verdienstelijk.

16 juni

Realisatie dakterras Club van 100 komt in zicht

Zoals inmiddels bij een ieder wel bekend gaat de Club van 100 van S.K.N.W.K. een dakterras realiseren aan de voorkant van de kantine. Er lijkt schot te komen in de zaak.

Voor de bouwvak worden de materialen afgeleverd, zodat we kunnen streven voor aanvang van de competitie het dakterras klaar te hebben.

Deze week vindt de eerste bouwvergadering plaats, waarin de planning zal worden vastgesteld.

Hieronder de tekeningen van het dakterras:
Dakterras kantine SKNWK.pdf

20 juni

Thomas de Ridder heeft ‘papiertje’ nu echt binnen

Een aantal weken geleden is onze hoofdtrainer/coach, Thomas de Ridder, geslaagd voor zijn voetbaltrainerscursus TC 2. Sinds vandaag heeft hij diploma ook officieel binnen.

Uiteraard werd dit feestelijk gevierd.

GefeliciTAART zullen we nogmaals zeggen !!

23 juni

Leuke reacties op foto’s S.K.N.W.K.

Vandaag is al weer de laatste dag van Nieuwerkerk Bruist 2012. Er is vandaag nog genoeg te doen in Nieuwerkerk. O.a. kun je nog een bezoekje brengen op de kerkring aan Punt 3. Hier is een foto tentoonstelling met o.a. veel foto’s met een ‘blauw/zwart’ randje.

Ook gisteren was er al veel bekijks en waren er heel veel leuke reacties te horen.