Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2012 (juli)

Nu het jaar 2012 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2012 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag juli.

1 juli

Gijpie is de winnaar van de SKNW-EK-Toto

Zojuist is heeft Spanje nog maar eens duidelijk gemaakt wie de beste is in Europa (en ter wereld). Italië werd getrakteerd op een eclatante 4-0 nederlaag. Hiermee is er een eind gekomen aan het EK 2012 en dus ook de SKNW-EK-Toto.

Gijpie is de winaar geworden met 100 punten. Robin v. Persie de nummer 2 met 94 punten en Bertjewielen de nummer 3 met 87 punten.

Overigens hadden slechts vijf van de 30 ‘voorspellers’ een overwinning voor Spanje gegokt. Zij behaalden slechts drie punten, omdat niemand de uitslag goed had.

Hiermee is er dus een eind gekomen aan de SKNW-EK-Toto. Iedereen weer bedankt voor het meespelen.

Binnenkort beginnen we weer met de inschrijving voor de S.K.N.W.K.-Toto. Hierin kunnen alle duels in de vierde klasse B K.N.V.B. Zuid 1, de klasse van S.K.N.W.K. 1 worden voorspeld.

Houd de website hiervoor goed in de gaten !!

1 juli

Nieuwbouw dakterras S.K.N.W.K. (deel 1)

Zoals inmiddels wel bekend wordt de komende weken/maanden een nieuw dakterras gerealisserd, beschikbaar gesteld door de club van 100.

Inmiddels zijn al enkele voorwerkzaamheden verricht. Banus en Huib hebben afgelopen week de omheining om het terras verwijderd en de bekistingen voor de fundering in elkaar gezet.

Het is de bedoeling dat in de week van 16 juli de fundering gestort zal worden. Voordien zal de trap verwijderd moeten worden en zullen er graafwerkzaamheden moeten worden verricht.

Uiteraard zullen we u middels foto’s op de hoogte houden van de werkzaamheden.

Hieronder de tekeningen van het nieuw te realiseren dakterras:
Dakterras kantine SKNWK.pdf

8 juli

s.v. Advendo is ‘Club of the Day’

Sinds december 2010 hebben we op www.sknwk.nl de rubriek “Club of the Day”. In de linkerkolom van de website ziet u elke dag een nieuwe vermelding van de “Club of the Day” (COTD). Deze vermelding bestaat uit een clubnaam en de vestigingsplaats. Wanneer je op de clubnaam klikt, word je doorgestuurd naar de website van deze club.

De COTD wordt dagelijks willekeurig gekozen uit meer dan 3.000 voetbalclubs die in een database staan.

Vandaag ‘de eer’ aan s.v. Advendo uit Breda. De vereniging waar de voetbal- en trainerscarrière van onze eigen hoofdtrainer, Thomas de Ridder, is begonnen.

11 juli

Blauw/zwarte groeten (deel 83)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Bij de foto’s kregen we de volgende beschrijving: De sjaal is dit jaar meegegaan naar Ibiza. We hadden hem niet altijd nodig, omdat de blauw/zwarte meubelen ons al tegemoet kwamen.

Na een gezellige spelletje rummikub dachten we ook aan onze voetbalmaatjes!!!!!!!!

Groeten uit Ibiza van LP & Femke*, MP, Beef & Renata

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

16 juli

A- en B-junioren in samenwerking met s.v. Duiveland

Aankomend seizoen hebben we in samenwerking met s.v. Duiveland A- en B-junioren. Ook voor hen is de indeling bekend.

3e klasse A32

Apollo’69 A1
Duiveland A1
FC Dauwendaele A2
Kapelle A2
M.Z.C. ’11 A2
R.C.S. A2
S.S.V.’65 A2
Terneuzen A3
Walcheren A2
W.I.K. ’57 A1
Wolfaartsdijk A1
Zeelandia Middelburg A3

3e klasse B33

Apollo’69 B1
Bevelanders B1
Brouwershaven B1
Bruse Boys B1
Colijnsplaatse Boys B1
Duiveland B1
Goes B1
Lewedorpse Boys B1
M.Z.C. ’11 B2
Patrijzen B1
Robur B1
FC De Westhoek B1

24 juli

En de bal rolt weer !!

Gisterenavond, maandag 23 juli 2012, startte de eerste selektie van S.K.N.W.K. met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. I.v.m. vakantie is nog niet iedereen aanwezig, maar in de komende weken zal de groep steeds meer compleet raken.

Voor het tweede seizoen werd onder aanvoering van onze trainer/coach Thomas de Ridder werd op ‘het tweede veld’ de eerste arbeid verricht voor het seizoen 2011-2012.

Morgen, woendag 25 juli en donderdag 26 juli staan er nog twee trainingen gepland. As. zaterdag, 30 juli, staat een trainingsdag gepland. Dan wordt er ’s ochtends getraind. Daarna is er een broodmaaltijd en ’s middags wordt dan nogmaals getraind.

26 juli

Nieuwbouw dakterras S.K.N.W.K. (deel 10)

Zoals inmiddels wel bekend wordt de komende weken/maanden een nieuw dakterras gerealisserd, beschikbaar gesteld door de club van 100.

Middels foto’s willen we u op de hoogte houden van de vorderingen. Vanmorgen is de overbodige grond afgevoerd en de rest van de grond geëgaliseerd.

Hieronder de tekeningen van het nieuw te realiseren dakterras:
Dakterras kantine SKNWK.pdf

29 juli

Ook bij de lagere senioren rolt de bal weer

Nadat de eerste selektie afgelopen maandag al aan het nieuwe seizoen is begonnen, rolt vanaf gisteren, zaterdag 28 juli, ook de bal weer bij het 2e, 3e en 4e elftal. Onder aanvoering van nieuwe trainer Toon v/d Berge werden de 12 aanwezigen voor het eerst dit seizoen weer ‘onder handen genomen’.

Na zo’n 1,5 uur training konden ook de spelers van de lagere seniorenteams aanschuiven in de kantine waar voor de eerste selektie i.v.m. een trainingsdag een broodmaaltijd werd geserveerd. Hierna lekker douchen en daarna was het uiteraard nog tijd voor de 3e helft.

De volgende training is a.s. donderdag 2 augustus, aanvang 19:00 uur.

Bekijk de foto’s van deze eerste training elders op de site in Het Fotoboek.

29 juli

1e selektie had gisteren trainingsdag

Nadat afgelopen week (maandag, woensdag en donderdag) al 3x werd getraind, kregen de spelers van de eerste selektie gisteren, zaterdag 28 juli, een trainingsdag ‘voorgeschoteld’. Om 10:30 uur werd gestart met de eerste training. Rond 12:30 uur werd een heuse broodmaaltijd geserveerd (dank aan Banus voor de soep en Cvo en Mediumvisor voor het verzorgen van de maaltijd). ’s Middags werd vanaf 13:30 uur nogmaals 1,5 uur getraind.

Na de laatste training was het nog een tijdje gezellig op het terras voor de kantine. Al met al een nuttig maar pittig dagje voor de aanwezigen.

A.s. week wordt er getraind op maandag, en donderdag Dinsdag speelt S.K.N.W.K. 1 haar eerste oefenwedstrijd. Om 19:30 uur is op sportpark ‘Het Springer’ De Melissant 1 de eerste tegenstander van S.K.N.W.K. 1.

31 juli

Christian van Vossen nieuwe leider S.K.N.W.K. 1

Met ingang van dit nieuwe seizoen is Christian van Vossen de nieuwe leider van S.K.N.W.K. 1. Omdat hij eind vorig seizoen opnieuw geblesseerd is geraakt, zit voetballen er (voorlopig) voor hem niet in. Vandaar deze nieuwe functie.

We wensen Christian veel succes en plezier met deze nieuwe functie.

31 juli

Hoofdveld sportpark ‘Het Springer’ is speelklaar

Vandaag hebben ‘de mannen van de onderhoudscommissie’ er weer voor gezorgd dat het hoofdveld op sportpark ‘Het Springer’ speelklaar is. De doelnetten hangen weer op en de lijnen zijn gekalkt. Dus er kan weer op gevoetbald worden.

En dat is maar goed ook, want vanavond, dinsdag 31 augustus, speelt S.K.N.W.K. 1 al weer haar eerste oefenwedstrijd. Tegenstander is Melissant 1. Aanvang van het oefenduel S.K.N.W.K. 1 – Melissant 1 is 19:30 uur.

31 juli

Nieuwbouw dakterras S.K.N.W.K. (deel 11)

Zoals inmiddels wel bekend wordt de komende weken/maanden een nieuw dakterras gerealisserd, beschikbaar gesteld door de club van 100.

Middels foto’s willen we u op de hoogte houden van de vorderingen. Vanmiddag zijn de moeren op hoogte gesteld, zodat men nu zo kan beginnen met de opbouw. Het staal ligt al klaar om in elkaar gezet te gaan worden. Volgende week zal een start worden gemaakt met de opbouw van het dakterras.

Hieronder de tekeningen van het nieuw te realiseren dakterras:
Dakterras kantine SKNWK.pdf