Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2013 (december)

Nu het jaar 2013 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2013 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag november.

1 december

’De Oudjes’ bezorgen S.K.N.W.K. 2 eerste overwinning

Gisteren, zaterdag 30 november 2013, was een een hele goede dag voor de seniorenteams van S.K.N.W.K. Gisteren wonnen S.K.N.W.K. 1 en 2 (!!), voor S.K.N.W.K. 3 eindigde de derby tegen Duiveland 4 in een 2-2-gelijkspel.

S.K.N.W.K. 1 won knap met 2-1 van Lewedorpse Boys 1. Ze maakten het zichzelf onnodig lastig door met name in de eerst helft de vele kansen niet te benutten. Stefan Vermeer zette S.K.N.W.K. 1 op voorsprong met zijn 2e competitiedoelpunt dit seizoen. De 2-0 was van Martijn Backx. Hiermee brengt hij zijn seizoenstotaal 16 competitietreffers en blijft hiermee leider op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Dan S.K.N.W.K. 2, want zij mochten eindelijk eens het zoet der overwinning proeven. Via Tonny v/d Berge (zijn 2e dit seizoen) ging S.K.N.W.K. 1 met 1-0 de rust in. Echter waar in de rust al voor gewaarschuwd was, bleek ook echt het geval. Even niet opletten en het stond 1-1. Maar na een prima kopbal van Martijn Neele kwam S.K.N.W.K. 2 weer op voorsprong. Voor Neele ook zijn 2e dit seizoen. Ook nu kwam Z.S.C. ’62 weer langszij. En dan zie je al weer gebeuren wat er het hele seizoen al gebeurd. Je gaat alsnog de bietenbrug op. Maar vlak voor tijd schiet Kees-Jan van Nieuwenhuize van ver op doel en tot ieders verbazing gaat de bal binnen, 3-2. Voor Kees-Jan zijn eerst doelpunt. Dus eindelijk de eerste overwinning voor ‘ut twiddud’. De doelpunten werden deze middag gescoord door de 3 oudste spelers van S.K.N.W.K. 2 op het veld (Tonny v/d Berge (49), Martijn Neele (39) en Kees-Jan van Nieuwenhuize (42).

S.K.N.W.K. 3 deelden de punten netjes met Duiveland 4. Na een 1-1 ruststand werd de einduitslag 2-2. De doelpunten bij het 3e werden gescoord door René v/d Bos en Leon v/d Wel. René komt hiermee op vijf treffers dit seizoen. Voor Leon was het zijn eerste treffer deze competitie.

Zoals gezegd is Martijn Backx de leider met 16 doelpunten. Hij wordt gevolgd door Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 3) met 11 treffers. Overigens is Richard al een tijdje geblesseerd. Nummer 3 op ranglijst is Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) met 10 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.

1 december

S.K.N.W.K. 3 heeft gezellig etentje bij Charlie

Gisteren, zaterdag 30 november 2013, heeft S.K.N.W.K. 3 een gezellig etentje gehad bij hun eigen shirtsponsor, café/cafetaria Charlie. Rond 19:00 uur was het verzamelen en daarna kon worden aangeschoven.

Na het overheerlijke eten was het nog lang gezellig.

5 december

Jaap van Dienst overleden

Afgelopen dinsdag bereikte ons het zeer droevige bericht dat op 69-jarige leeftijd Jaap van Dienst is overleden. Jaap was de laatste tijd ziek, maar daarvoor was hij bij S.K.N.W.K. betrokken bij de onderhoudscommissie.

Vanaf deze plaats willen wij familie, vrienden en bekenden van Jaap heel veel sterkte toe wensen bij het dragen van dit grote verlies.

7 december

Inmiddels 12 aanmeldingen Nieuwjaarsklaverjassen

Nadat in 2010 voor het laatst klaverjassen is georganiseerd, hebben Jos van Spier en Emiel Pollemans de stoute schoenen weer aangetrokken. Op vrijdag 17 januari 2014 is er voor de S.K.N.W.K.-ers weer de mogelijkheid om een potje te klaverjassen. Vanaf 20:00 uur staat dan het zogenaamde ‘Nieuwjaarsklaverjassen’ op het programma.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 4 januari op de intekenlijst welke op het mededelingenbord in de kantine van S.K.N.W.K. hangt. De kosten bedragen zoals altijd € 3,- per persoon. Inmiddels hebben al 12 mensen zich aangemeld.

Ook als je niet kunt klaverjassen, ben je natuurlijk van harte welkom in de kantine voor een hapje en een drankje.

8 december

Heerlijke ‘sportmaaltijd’ voor S.K.N.W.K. C1

Gisteren won S.K.N.W.K. C1 haar bekerwedstrijd met 4-2 van N.O.A.D. ’67 C1. Een mooie overwinning.

Na deze overwinning was er voor C1 nog een ‘sportmaaltijdje’ (friet met een snack) in de kantine. Dit allemaal ter ere van het najaarskampioenschap.

Binnenkort is de nieuwe competitie-indeling voor S.K.N.W.K. C1 bekend. Benieuwd of ze ook na de winterstop ongeslagen kunnen blijven…..!?

13 december

Na de winterstop komt er een F3-team bij

Er zijn de afgelopen maanden aardig wat nieuwe spelertjes bij de mini’s en F-pupillen bijgekomen. Hier zijn we als verenging uiteraard heel erg blij mee, want de jeugd heeft immers de toekomt.

Het gevolg hiervan is dat de teams van F1, F2 en de Mini’s wel heel groot worden, waardoor er vaak spelers als wissel aan de kant staan, wat zeker in de winterperiode niet altijd leuk is.
Om deze reden hebben we als vereniging besloten na de winterstop met 3 F-teams verder te gaan.

Om zo min mogelijk discussie en geschuif met spelers te hebben, hebben we de indeling op leeftijd ingedeeld. Dus de oudste F-jes in F1 en de jongste in F3. We hebben niet genoeg mini’s om een competitie te spelen, dus de mini’s trainen totdat we er weer genoeg hebben met de F3 mee.

Hieronder de indeling:

15 december

SKNWK 1 in extremis gelijk, 2 strafschoppen gemist

Gisteren de topper op sportpark ‘Het Springer’ tussen S.K.N.W.K. 1 en Vlissingen 1. De blauw/zwarten hadden zichzelf een hele goede dienst kunnen en moeten bewijzen, maar moeten achteraf nog heel blij zijn met een puntje. De thuisploeg wist twee strafschoppen niet te verzilveren en scoorde in blessuretijd de gelijkmaker, 1-1.

S.K.N.W.K. kwam furieus uit de startblokken. Binnen 10 minuten had het al 2-0 kunnen en moeten staan. Na vijf minuten kreeg S.K.N.W.K. een strafschop. Aanvoerder Carlo v/d Maas nestelde zich achter de bal. Helaas redde de keeper van Vlissingen zijn ‘pingel’. Hij tikte de bal naast het doel.

Carlo leek zijn fout goed te maken toen hij uit de corner de volgde de bal prima inschoot. Helaas belandde zijn bal op de paal. Robert Padmos had S.K.N.W.K. op voorsprong kunnen schieten, maar hij kwam net te kort om de prima voorzet binnen te schieten.

Na zo’n 15 minuten was de storm wat geluwd en werd het meer een gelijk opgaande wedstrijd. Nu waren er niet heel veel kansen meer voor zowel S.K.N.W.K. als Vlissingen. Daarom een brilstand met de rust, 0-0.

Na zo’n vijf minuten in de 2e helft is het dan Vlissingen dat de leiding neemt. Een voorzet kan bij de 2e paal prima worden binnengekopt, 0-1.

Niet veel later wordt spits Martijn Backx neergemaaid in de 16. Opnieuw een strafschop voor S.K.N.W.K. 1. Nu is het Robert Padmos die aan mag leggen. Helaas ook bij hem het zelfde recept. De keeper stopt zijn penalty en houdt Vlissingen dus op voorsprong.

Als S.K.N.W.K. dan 1 op 1 gaat spelen op zoek naar de gelijkmaker (of misschien zelfs meer) mag het van geluk spreken dat keeper Mike Bakker al weken in bloedvorm verkeerd. Hij behoedt tot 3x toe voor tegentreffers en dus een nederlaag.

Als dan iedereen zich lijkt neer te leggen bij de 4e nederlaag van het seizoen voor S.K.N.W.K. is het Martijn Backx die toch nog voor vreugde zorgt aan S.K.N.W.K.-zijde. Hij schiet echt in de laatste seconden de bal prachtig in de verre hoek en zorgt nog voor een gelijkspel voor S.K.N.W.K.

Gezien de hele wedstrijd wel een terechte uitslag, 1-1. Al had S.K.N.W.K. de 3 punten kunnen en moeten pakken. Door de overige uitslagen staat S.K.N.W.K. toch weer op de 1e plaats in de 4e klasse A. Deze plaats delen ze met Z.S.C. ’62. Beiden teams hebben 28 punten uit 13 duels.

Overigens wordt volgende week nog het restant gespeeld van de eerder gestaakte wedstrijd (blessure scheidsrechter) tussen Bevelanders 1 en ’s Heer Arendskerke 1. Bij een gelijkspel komt ook VVA op 28 punten. Bij winst van ’s Heer Arendskerke mogen zij zich de Herbstmeister noemen.

Het is voor S.K.N.W.K. 1 nu winterstop. Zaterdag 18 januari 2014 wordt de competitie hervat. Dan staat voor de blauw/zwarten de thuiswedstrijd tegen Bevelanders 1 op het programma. In de heenwedstrijd werd onnodig verloren. Tijd voor revanche !!

15 december

S.K.N.W.K. E2 is KAMPIOEN !!

Nadat S.K.N.W.K. E2 aan het begin van de competitie alles won, werden ze alsnog hoger ingedeeld. Echter ook hier blijkt S.K.N.W.K. E2 een ’topper’. Slechts één duel werd tot nu toe verloren (van Bruse Boys E2).

Gisteren tegen Bevelanders E1 werd in Kamperland het kampioenschap veilig gesteld. Door een 2-8 overwinning zijn ze de beste van hun poule. Hierbij hoorde natuurlijk ‘vuurwerk’.

Bij thuiskomst waren er voor E2 en de begeleiding heerlijke frietjes in de kantine.

A.s. zaterdag, 21 december 2013, staat ook de wedstrijd tegen Bruse Boys E2 nog gepland, maar dan moet E2 ook de zaal in. In principe is dit duel niet meer nodig, dus we zijn benieuwd of deze nog gespeeld zal worden.

Stand S.K.N.W.K. E2 per 15 december 2013:

Uiteraard willen wij de spelertjes en trainer(s) en leider(s) van harte felicteren met hun kampioenschap !!

15 december

Indeling Charlie Copa 2013 is bekend !!

Op zaterdag 28 december 2013 wordt in sporthal Onderdak te Zierikzee weer het Onderling Zaalvoetbal toernooi van S.K.N.W.K. – Charlie Copa 2013 – gespeeld. Vanaf 13:00 uur strijden 6 teams om de felbegeerde titel.

Vanwege het komende Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië (juni 2014) zijn de teamnamen deze keer afkomstig uit de voetbalcompetitie van dat land. Zo kun je dus o.a. kijken naar Grêmio – Palmeiras en Flamengo – Vasco da Gama

Klik hieronder voor alle informatie omtrent dit evenement.

Mocht je naam er onverhoopt niet bijstaan, of je bent toch verhinderd of je hebt andere vragen of opmerkingen, mail naar de organisatie jmneele@zeelandnet.nl.

Charlie Cup 2013 – indeling + wedstrijdschema.pdf

Charlie Cup 2013 – reglement.pdf

Charlie Cup 2013 – klassement.pdf

18 december

SKNWK ontvangt cheque van € 1.579,95

Op donderdag 28 november is de trekking geweest van ‘De Grote Clubactie 2013’. Zoals elk jaar heeft ook S.K.N.W.K. weer meegedaan aan deze verkoop. Alle leden hebben de mogelijkheid gekregen om loten te verkopen en te kopen. In totaal is er een mooi bedrag van € 1.579,95 verdiend voor en door de blauw/zwarten.

Vorige week zijn bij Knöps Groep in Middelharnis tijdens een heuse Grote Clubavond de cheques uitgereikt. Namens S.K.N.W.K. was penningmeester Léon Quik aanwezig en hij mocht de cheque in ontvangst nemen.

Namens het bestuur willen wij alle verkopers, zowel jeugd als seniorenleden, enorm bedanken voor hun inzet voor onze club. Maar ook willen wij natuurlijk de kopers van de loten enorm bedanken.

22 december

Ook 2e editie Kerst Bingo was heel gezellig & leuk

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar op de zaterdag voor Kerst weer Bingo bij S.K.N.W.K. Met uiteindelijk zo’n 50 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisteren rond 14:00 uur druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine.

Iets voor drie uur kon worden gestart met de eerste ronde. Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt.

Tussendoor was er nog voor iedereen verse snert met (rogge)brood met spek. En waren er diverse hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering.

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag.

Zeker te weten ook volgend jaar weer Kerst-Bingo. Zet de datum dus maar alvast in je nieuwe agenda.

18 december

Drie ‘Herbstmeisters’ in 4e klas A K.N.V.B. Zuid 1

Gisteren stond nog het restant op het programma van de wedstrijd Bevelanders 1 – ’s Heer Arendskerke 1 (was gestaakt na 45 minuten bij 0-0 tussenstand wegens blessure scheidsrechter). De wedstrijd eindigde gisteren in 1-1.

Hierdoor krijgen S.K.N.W.K. 1 en Z.S.C. ’62 1 gezelschap van ’s Heer Arendskerke 1 op de eerste plaats. Alle drie de ploegen hebben na 13 duels 28 punten. Alleen het doelsaldo van VVA is +27, daarom staan zij eerste. Doelsaldo S.K.N.W.K. 1 is +16 en dat va Z.S.C. ’62 1 +12.

Nu is het echt winterstop. Na de winterstop volgen nog 13 duels.

21 december

Zaterdag 4 januari 2014 Nieuwjaarsreceptie SKNWK

De Nieuwjaarsreceptie van S.K.N.W.K. wordt deze keer gehouden op zaterdag 4 januari 2014, uiteraard in de kantine. Aanvang van de nieuwjaarsreceptie is 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Dit is aansluitend op de Nieuwjaarstraining.

Dan heeft iedereen de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje z’n mede S.K.N.W.K.-ers alle goeds toe te wensen voor het nieuwe jaar.

21 december

2014 wordt begonnen met de Nieuwjaarstraining

Ook 2014 willen we net als dit jaar weer beginnen met een nieuwjaarstraining. Voor een ieder dé mogelijkheid om alle oliebollen, kerstmaaltijden e.v.a. er af te lopen.

De nieuwjaarstraining is deze keer op zaterdag 4 januari 2014 en is voor alle senioren. Aanvangstijd is 14:00 uur.

Aansluitend aan de Nieuwjaarstraining is de Nieuwjaarsreceptie. Deze begint om 16:00 uur.

28 december

Vanavond Live Muziek in café Charlie

Vandaag, zaterdag 28 december 2013, wordt bij S.K.N.W.K. zoals gebruikelijk weer het Onderling Zaalvoetbaltoernooi, De Charlie Cup, gespeeld. Van 13:00 uur tot 18:00 uur wordt in ‘Onderdak’ te Zierikzee gestreden om de felbegeerde wisseltrofee.

Uiteraard wordt ook deze editie weer gesponsord door café-cafetaria Charlie. Dit is ’s ochtends ook het verzamelpunt en ’s avonds wordt hier ook de prijsuitreiking gehouden!

Hier kun je na afloop van het toernooi ook terecht voor een hapje en een drankje. ’s Avonds zal het feest nog worden opgeluisterd met live muziek van ‘van D.J. Rob & Fr’.

Komt allen !!

1 reactie op "Jaaroverzicht www.sknwk.nl 2013 (december)"

  1. Het was een een mooi toernooi deze keer

Reacties gesloten.