S.K.N.W.K. 1 – ’s Heer Arendskerke 1 2 – 0

Hieronder een klein wedstrijdverslagje van de wedstrijd van vandaag, zaterdag 29 maart 2014, tussen S.K.N.W.K. 1 en ’s Heer Arendskerke 1 van de website van ’s Heer Arendskerke:

Arendskerke ging vanmiddag met 2-0 onderuit tegen SKNWK en loopt zo de koppositie mis. De gastheren begonnen scherp aan de wedstrijd en waren na 6 minuten al succesvol. Nadat Arendskerke een grote kans op de gelijkmaker kreeg was het SKNWK dat halverwege de 1e helft de voorsprong verdubbelde. Op dat moment een verdiende voorsprong. Na de 2-0 ging de strijd gelijk op. Arendskerke in de aanval, SKNWK loerde op de counter en was daar een aantal keren bijzonder gevaarlijk mee.

Na de rust was het Arendskerke dat het betere van het spel had. De blauw-witten kregen een paar goede kansen maar de bal wou er niet in. Het fysiek sterkere SKNWK hanteerde vaak de lange bal zodat het voor de verdedigers steeds goed op letten was. Na 90 minuten en wat blessuretijd stond er uiteindelijk 2-0 op het scorebord.

Een pijnlijke nederlaag voor de ploeg van Serge Beulens, dat nu op de 2e plek staat met 1 punt achter de koploper ZSC. SKNWK heeft evenveel punten als Arendskerke maar een minder doelsaldo. Het is dus erg spannend in de 4e klasse A waar elk puntverlies fataal kan zijn.