S.K.N.W.K. 1 – FSV 1(competitie) 2-1

eerste thuiswedstrijd voor sknwk dit seizoen tegen fsv uit fijnaart.
al vanaf de eerste minuut was duidelijk waar fsv voor kwam, met zoveel mogelijk mensen verdedigen en de tegenstander fysiek aanpakken,,dat resulteerde in een wedstrijd waarin sknwk 80% balbezit had maar zelden gevaarlijk kon worden..de oplossingen moesten van de buitenkanten komen en dat gebeurde veel te weinig,toch was het na een half uur raak na eindelijk eens een goeie aanval over de rechterkant,, leon goedegebure trok de bal voor en de afvallende bal werd heel attent door wesley goud binnen gekegeld 1-0..nou moest fsv komen dacht iedereen maar ze bleven steevast op eigen helft lopen..toch gebeurde het totaal onverwachte..Martin Kiezenberg ging net over de middenlijn op de bal staan en ineens lag de verdediging van sknwk open ,razendsnel werd er gecounterd en heel bekeken werd de totaal onverdiende 1-1 gemaakt……de tweede helft een nog meer aanvallend sknwk,,fsv moest terug greep steeds meer naar de noodrem maar de zeer zwak leidende scheidsrechter trad er niet kordaat tegen op,vooral wilco de valk moest het ontgelden doordat hij keer op keer werd geraakt door zijn directe tegenstander die hem vanavond vermoedelijk wel om verkering vraagt na een wedstrijdje achter hem aan te hebben gehuppeld zonder oog voor de bal te hebben……zonder echte mogelijkheden te krijgen werd de druk steeds verder opgevoerd en onder die druk maakte de laatste man van fsv een heerlijke fout voor sknwk,na een enorme verre uittrap van keeper koen de jonge lobde hij de bal over zn eigen doelman in het lege doel 2-1,,de ontlading was groot en de nederlaag voor fsv was dan ook zeer terecht..in de laatste minuut miste christiaan v. vossen nog een enorme mogelijkheid maar verder kwam de verdiende winst niet meer in gevaar..

geschreven door: haarbol