zierikzee C1 – S.K.N.W.K. C1(competitie) 1-2

vandaag de tweede wedstrijd in deze leuke comp. tegen zzee..vast stond dat het een loodzware wedstrijd zou worden zeker met een aantal niet fitte spelers.
het begin was dan ook zeer onrustig en zierikzee was veel sterker,,terecht werd het dan ook 1-0 na een steekbal door het centrum..na die goal herstelde sknwk wat en al moest de verdediging een paar keer alle zeilen bij zetten om de 2-0 te voorkomen,,,uit het niets werd het een kwartier voor rust 1-1,jeroen gebruikte uitstekend zn lichaam en kon ongehinderd op de doelman aflopen en rustig scoren……de tweede helft werden er wat omzettingen gedaan om de twee gevaarlijke spelers van zierikzee wat meer op de huid te zitten,,zierikzee bleef de meest aanvallende ploeg maar sknwk was in de counter via remco geregeld gevaarlijk,,,eerst redde de doelman nog op een inzet van remco maar even later na een lange bal van achteruit lobde hij de prachtig over de uitkomende doelman 1-2,…het werd een heel spannend laatste kwartier maar de uistekende sknwk verdediging gaf niet veel meer weg,en als het tot een kans kwam was het een aantal keren erwin die een paar uitstekende reddingen in huis had,,in de laatste minuut nog een prima bal van rob naar remco die net niet goed af kon werken,,,even later het verlossende fluit signaal en zaten de punten in de knip….een compliment voor heel het team dat er keihard voor geknokt heeft om dit resultaat te halen en met 6 uit 2 starten is natuurlijk uitstekend.

geschreven door: haarzak