mevo C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 3-1

vandaag in alle vroegte naar zierikzee ,9.00 uur al spelen…dat sknwk nog nietwakker was werd al snel duidelijk want binnen een paar minuten stond mevo al op 2-0 na grote persoonlijke fouten….tja en dan wordt het tegen een fysiek sterke tegenstander heel erg moeilijk om dit nog om te draaien..Toch werd de draad opgepakt en werd er weer bij vlagen goed gespeeld,,jeroen scoorde halfweg de eerste helft met een mooie trap de 2-1 en was de spanning terug,maar net voor de rust weer een onoplettendheidje achterin en prompt was het 3-1,,direct na de aftrap een schitterende actie van martijn maar de keeper kon nog net de 3-2 verhinderen…..na de rust probeerde sknwk het wel en kreeg het ook enkele kansen om weer terug in de wedstrijd te komen maar de fysieke kracht van mevo overal op het veld gaf uiteindelijk toch de doorslag…..einde wedstrijd 3-1,,eerste nederlaag maar voetballend toch laten zien niks onder te doen voor mevo en dat vergoedt toch veel,,en misschien toch een goeie les geweest dat je heel scherp moet beginnen aan een wedstrijd om niet gelijk in de problemen te komen,want duidelijk was dus deze pot in de eerste paar minuten werd weggegeven…

geschreven door: rastaboy