S.K.N.W.K. 1 – vrederust 1(C) 7-2

Vandaag een heuse topper?? tegen vrederust dat immers FSV en kruiningen had verslagen….maar niks was minder waar…vanaf het begin was het al snel duidelijk dat dit een walk over zou worden…vrederust trok zich als een stel bange soldaten zonder geweer terug in de loopgraven en sknwk kon met veel mensen simpel combinerend richting het vjandelijke doel,het wachten wasdan ook op de kansen die snel kwamen,al vrij snel een diepe bal op wesley die zeer knap de 1-0 binnen schoot,,,poosje later weer ee goeie aanval vanaf rechts,wilco zet voor en wesley knikt simpel de 2-0 binnen,,nog voor rust scoort leon in de rebound 3-0 rust…. de tweede helft was van sknwk kant minder maar om de concentratie vast te houden tegen zulke ploegen is niet makkelijk,,toch werd het uit een strafschop 4-0 na een onschuldige duw tegen wesley,,maarten was de maker.. de minst geconcentreerde speler bij sknwk was doelman Koen die vrijwel geen bal hoefde aan te raken,maar daar schuilt het gevaar voor een keeper,een opstellingsfoutje bij en vrije trap en het was 4-1..sknwk ging weer iets meer druk zetten(gebeurde te weinig na de rust) en dat resulteerde in een prachtig eigen doelpunt van den mnnen van vrederust 5-1…even later een komisch moment wat je alleen in deze klasse zult tegen komen,,na een vrije trap op de middenlijn voor vrederust die ze snel namen(overigens was de vrije trap nemer de enigste die wist dat hij genomen was)gingen wesley en de goed ingevallen erwin met zn tweeen op de keeper af zonder 1 speler van de tegenstander in de buurt,,een paar keer omkijkend wat er eigenlijk aan de hand was besloot erwin dan toch maar om e bal er in te schieten,,hilariteit alom maar wel 6-1,,toen weer een missertje van Koen bij een hoge bal 6-2 en tot slot kopte erwin nog een hoekschop binnen 7-2
Als de tegenstand zo blijft in deze klasse is het misschien al in februari feest maar dan moet wel de concentratie top zijn en dat zal het moeilijkste worden…….

geschreven door: van halst