S.K.N.W.K. A1 – Bruse Boys A1(C) 3-1

Vandaag mochten we aantreden tegen de nummer 3 van de competitie, Bruse Boys A1. We wisten al vanaf het begin dat het zeker een zware wedstrijd zou gaan worden, maar we wilden natuurlijk wel gewoon de 3 punten in eigen huis houden. Om kwart over 11 gaf Michel het startsignaal en toen begon de wedstrijd. SKNWK begon slecht en Bru scoorde dan ook snel de 0-1. Gelukkig ging het na de 0-1 iets beter en hebben we geen doelpunten meer weggeven voor rust. We misten een paar kleine kansjes en Bru ook waardoor het gewoon 0-1 bleef. Vlak voor de rust verstapte Mike zich waardoor Sibren(halverwege de eerste helft al ingevallen voor Hugo) de tweede helft moest keepen. Na de rust werd ook Thomas vervangen(voor kevin Duinhouwer). We begonnen heel erg sterk na de rust en kregen ook een aantal kansen. Vlak na rust werd er iemand neer gelegd op randje ’16’ en Robbert mocht de vrije trap nemen die uit de keeper zijn handen schoot waardoor Lex kon afronden, 1-1. Even daarna kopte Kristian ook de 2-1 binnen uit een goed genomen corner. Daarna bleef het op een paar gemiste kansjes na rustig en Bru werd helemaal weggespeeld. Ongeveer 20 minuten voor het einde werd Kristian gewisseld voor Kevin Schiettekatte en na een minuutje of 10 in het veld te hebben gestaan werd hij prima vrijgespeeld aan de linkerkant. René Verschoor bood goed aan op de rand van het 16 metergebied en Kevin legde de bal strak over de grond waardoor Rene de 3-1 via de binnenkant van de paal binnen schoot. Na de 3-1 zakten we nog ietsjes in, maar behalve de gevaarlijke terugspeelbal van Peter en een paar kansjes kon Bru niks meer aan de stand veranderen. SKNWK A1 – Bruse Boys A1 werd dus 3-1 in het voordeel van SKNWK. We staan nu na 4 wedstrijden nog ongeslagen aan kop en we proberen dit natuurlijk gewoon vast te houden tot het einde van het seizoen. Volgende week spelen we thuis tegen MEVO A1 dus ik zou zeggen kom ons allemaal aanmoedigen naar de volgende overwinning

geschreven door: Kevin S