WHS – S.K.N.W.K. 1(V) 5-0

Zie zo dat was weer eens voetballen tegen een derde klasser. En dat viel niet mee gezien de juiste uitslag. Oke ze kwamen met een gehavend elftal in het veld. En de meerwaarde van sommige spelers kwam niet tot uitdrukking.Al met al toch wel iets om over na te praten voor de volgende competitie wedstrijd voor de deur staat. In de 13de minuut 1-0 whs. De keeper liet de bal los kan gebeuren. 20ste minuut 2-0 mooi schot onhoudbaar. 28ste minuut uigespeelde kans en 3-0. Whs scoorde dus regelmatig. De buitenspelers waren de verdediging van sknwk te slim en te snel af. Het duurde tot de 70ste minuut toen de thuisclub weer scoorde 4-0,hoog in de touwen en de keeper kansloos. En dan tegen het einde ook nog 5-0. Deze bal van ver geschoten was niet onhoudbaar maar de keeper keek er alleen maar naar. Ja het was maar een oefenpartijtje maar het geeft toch te denken. Nee Whs maakte vorig jaar echt wel aanspraak om in de derde klas verder te gaan. Daar hebben ze vanmiddag nog eens hun stempel op gedrukt.Nogmaals whs heeft het ritme van een derdeklasser. En dat ligt net iets hoger dan vierde klas voetbal.

geschreven door: Een supporter