FSV 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-2

16 Februari 2008 mooi weer goed veld dus niet hard van de nachtvorst. Prachtige accommodatie daar in Fijnaart. Daar kan de gemeente Schouwen – Duiveland jaloers op zijn. De gemeente daar met vijf of zes kernen heeft veel over voor de jeugd. Het voetbal van beide ploegen was niet zo denderend. Sknwk ging na de aftrap dan wel gelijk in de aanval wat een corner opleverde, maar dat bracht niets op. En na een kwartier een schot van Wilco de Valk nog net naast getikt door de keeper. De corner daarvan leverde ook niets op. Fsv zette ook enkele aanvallen op en dat leverde een mooie kans op maar van dichtbij konden ze ook niet,scoren omdat Koen de Jonge paraat was. En dan in de 39ste minuut speelde Christiaan van Vossen zich keurig vrij en met een effectvol schot bracht hij Sknwk op voorsprong 0-1. Er waren minstens vijf doelrijpe kansen in de eerste helft. In de 52ste minuut een vrije trap genomen door Martijn Neele maar die was te zacht. Een wissel Leon Goedegebure er uit Martijn Rentier er in. Later nog twee junioren er in. De tweede helft was Fsv meer in de aanval maar ze konden geen potten breken. Ondanks het minder goede spel bleef Sknwk toch de gevaarlijkste ploeg.Het was in de 67ste minuut dat Christiaan van Vossen met snelheid vanaf de middellijn op de keeper afging. Hij speelde de bal voor de goal naar de net niet goed meegelopen Wesley Goud, want hij kwam een meter tekort om de bal in het doel te schuiven. Dit werd echter wel gedaan door een back van Fsv, zodat Sknwk een kadeautje kreeg en de eindstand daarmee op 0-2 kwam, in een zeer matig gespeelde wedstrijd.