S.K.N.W.K. C1 – NOAD’67 C1(C) 3-2

vandaag de tweede match van die comp. tegen noad. Een zeer matige wedstrijd die meestentijds slecht was en bij enkele momenten aardig.
noad kwam binnen tien minuten verdiend op 0-1 omdat sknwk in het begin niet bij de les was, bijna nog 0-2 maar Erwin redde fraai. tweede gedeelte eerste helft was bij vlagen goed en nog voor de rust was de achterstand via goals van 2 keer jeroen en martijn omgedraait in een 3-1 voorsprong. …. de tweede helft weer een heel slechte start ,noad kon doen wat het wilde maar slaagde er niet in om te scoren. In het verloop van de tweede helft kregen Remco,Jeroen , Rob nog genoeg kansen om de wedstrijd defenitief op slot te gooien maar de bal wilde er maarniet in. noad kreeg weer moed en scoorde 3-2. In de laatste minuut nog een kans voor noad om hun eerste punt te halen maar dat stond de paal in de weg. eindstand 3-2 eerste 3 punten zijn binnen,maar al zal nog hard gewerkt moeten worden om het aantal punten van voor de winterstop te halen. In de trainingen worden er uitstekende partijen op de mat gelegd , maar in een wedstrijd is dat (nog) niet terug te zien maar mischien geeft deze winst wat meer vertrouwen

geschreven door: t..zonderstaart