S.K.N.W.K. C1 – Nieuw Borgvliet C1(C) 2-0

vandaag de loodzware wedstrijd tegen de kampioen van voor de winterstop in een andere klasse. een fysiek sterke ploeg met een paar goeie spelers.. D eerst helft tegen de storm in en de opdracht was simpel : proberen kort op de man te spelen en de strijd duven aan te gaan met deze jongens. Eigenlijk was er de eerste helft niks aan de hand, de gasten kregen 1 goeie kans maar remco verhinderde dat de opzij gelegde bal werd binnen getikt, zonder averij de rust gehaald 0-0… de tweede helft met de wind mee, toch was de eerste kans voor de gasten maar Erwin redde uitstekend, een kwartier na rust een diepe bal van Timo op de naar de linkerspits verhuide remco, die was veel sneller dan zn vier koppen grotere bewaker en behield ook nog keurig het overzicht om de steeds beter spelende Tim een niet te missen kans te bieden 1-0.. sknwk ging steeds beter spelen en een aantal prachtige aanvallen rolden over de mat, weer ging remco door over links, weer de goed opzij gelegde bal maar ditmaal redde de keeper de inzet van tim uitstekend. vlak daarna een uitval van de bezoekers maar weer redde Erwin met de voet. tien minuten voor tijd corner van de hardwerkende Brendan op Tim, die haalde van 16 meter uit 2-0 . zonder veel problemen werd de wedstrijd uitgespeeld en mag je toch wel spreken van een verrassende, mooie overwinning waarin iedereen een dikke voldoende haalde en er keihard werd gewerkt…

geschreven door: t.krul