S.K.N.W.K. 4 – Wolfaartsdijk 3(C) 0-2

Nu de storm uigebulderd is, is het harde windvoordeel voor het vierde in de eerste helft. Toch is dat voor zelfs de ‘snelle’ mannen een nadeel. Keer op keer schiet Erik de bal van zijn 16 in de 16 van de oranje zwarte keeper.Er is geen lopen aan. Kansjes komen er voor Roland ( aanvoerder), Rob en na een goede voorzet van Jos voor Leon.Scheidsrechter Gerwi noteert niks in z’n boekje,want de ruststand is 0 -0. De 2de helft geeft een ander beeld, want de oranje zwarten weten beter met de wind om te gaan.In de 20ste minuut bezwijkt de defensie, na enkele goede ingrepen van het defensiecollectief, en noteert men de 0 -1. Na talloze corners kan Wolfaartsdijk na een corner het tweede en beslissende doelpunt scoren. Het vierde probeert nog wat aan de score te doen in hun voordeel, logisch, maar ze blijven op 15 punten staan.
Terwijlik in mijn oor hoor dat het eerste voor de 18de keer gewonnen heeft(0-6 deze keer)en nu zeker officieus kampioen is, fluit Gerwi af.

geschreven door: Jan de Jonge