Waarde 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-6

Reeds na vier minuten mocht Ronald van Vossen het genoegen smaken om de 0-1 aan te tekenen, dus het was een goeie opening. Zeven minuten later een goed opgezette aanval die uitmonde in de buitenspelval,kan gebeuten. Maar in de 14de minuut tekende Wesley Goud de 0-2 aan, uiteraard voor Sknwk.Een paar minuten later een loei van een schot door Wesley dat door de keeper gekeerd werd, en in de rebound miste de zelfde speler opnieuw. Het missen door verschillende spelers begon zich al aan te tekenen. Aanval na aanval volgden elkaar op, met enkele tegenzetten van Waarde. In de 26ste minuut werd er knap gekeept door Leon Quik. En drie minuten later werd het 0-3 door Ronald van Vossen. In de 43ste minuut een assist van Wesley wat resulteerde in een eigen doelpunt 0-4. DE tweede helft was de helft van de missers met opgelegde kansen. ER werd nog wel twee keer gescoord en wel 10 minuten na rust door Emiel Kuyten op aangeven van Wilco de Valk. Leon Goedegebure en Kees -Jan van Nieuwenhuize kwamen in de ploeg. Dan volgt een periode vas 25 minuten met legio kansen van dichtbij op de lat en naast en te zacht en noem maar op, anders was het zeker 0-12 geworden. Het was een staaltje van morsen met opgelegde kansen. Maar in de 88ste minuut was het Erwin Nelisse die toch nog kans zag er 0-6 van te maken. Wie en wat gaat er nu fout met kansen die echt niet mis kunnen. Daar zal toch wel wat aan gedaan moeten worden, zodat het publiek nog meer kan genieten.