Ouwerkerk F2 – S.K.N.W.K. F2(C) 8-2

Vanmorgen moesten we in Ouwerkerk voetballen. Na een warming up met Mark begonnen we aan de wedstrijd. Als snel bleek dat ook dit een moeilijke wedstrijd zou worden omdat de tegenstanders ouder en groter waren. Ook waren nog niet alle Fjes helemaal wakker maar toch kreeg Lars een mooie kans om een doelpunt te maken. Dit lukte jammer genoeg niet en de ruststand werd dan ook 4-0 voor Ouwerkerk. Na de rust ging het beter dan in de eerste helft. We kregen een paar leuke kansen en Joeri en Danny hadden een doelpunt kunnen maken. Het lukte wel om twee keer te scoren (Zenya) waarvan een doelpunt kwam doordat er goed overgespeeld werd. Ook Ouwerkerk scoorde nog 4 doelpunten waardoor we met 8-2 verloren. Volgdende week moeten we in Scharendijke voetballen tegen ZCS. Missschie dat we daar iets meer doelpunten kunnen maken want vorige keer ging het ook goed tegen ZCS. De foto’s van vanmorgen staan in het fotoboek.

geschreven door: Richard