S.K.N.W.K. F2 – Bruse boys F3(C) 11-0

Met een behoudende opstelling begonnen, kon iedereen na een snelle 2-0 voorsprong wel naar voren. Wat opviel was dat de 1e helft er redelijk overgespeeld werd en dat daar veel kansen uit kwamen.Stijn Dooge scoorde 3x, Tim v/d Cingel 1x- die zeer actief was-, en Jelle Verhoek 1x in de 1e helft. De laatste moest nog wat wennen aan het wedstrijd gevoel. We speelden 8 van ons tegen 10 van hun de 2e helft. Bru kwam met 12 man. Hierdoor werd het drukker en konden onze jongens elkaar niet meer zo goed vinden door alle drukte. Zenya Deurloo mocht van mij wat vrijer gaan spelen en hij ging los. Vijf prachtige schoten leverde 5x een goal op. Bas van Dijke werkte zich een slag in de rondte en speelde prima als controleur en aangever naar de voorsten. Rick Dalebout kwam de 2e helft dichtbij een goal maar het harde werken werd niet beloond. Niels van Klinken is een prima sta-in-de-weg en dat na de proefzwemles!!! De jongens hebben een leuk team.

geschreven door: Mark van Dijke