VCK1 – S.K.N.W.K. 1(0) 6-2

VCK uit Koudekerke boekte vanmiddag een verdiende overwinning op SKNWK. Na acht minuten gaat Kuyten er uit. Hij werd vervangen door v d Sande. Padmos forseert corner. Maar de inzet van de Valk was te zacht. In de 15de minuut mist een speler van VCK alleen vooor de keeper. Maar in de 17de minuut is het wel raak 1-0. Uit een vrije trap is het een minuut later 2-0.En op slag van rust werd het 3-0 met een penalty. In de 51ste minuut scoort Goud tegen 3-1. 70ste minuut 4-1. 72ste minuut 4-2 uit een vrije trap krulde Nelisse de bal in de uiterste hoek. 76ste minuut 5-2. 87ste minuut 6-2. Ja de trainer zal wel niet te beinvloeden zijn. Maar ik heb het al meer geschreven zovan zet die jonge kerels in de voorhoede en leer ze zo voetballenEn dat zijn Bouman , Verschoor, en Padmos. Daar kunnen zij een Prachtig trio vormen. En haal alstublieft Kiesenberg terug maar niet voor de bank.En laat en de oudere garde het verdedigingsblok vormen. Zij moeten de voorhoede aansturen.