DFS F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 7-3

Zaterdagmorgen stond de wedstrijd tegen DFS op het programme. Met 7 jongens begonnen we aan de wedstrijd. Omdat we slechts 7 spelers hadden konden we niet wisselen. Na ca 10 minuten scoorde DFS de 1-0 maar Jamie scoorde heel snel al weer de 1-1. Jammer genoeg scoorde DFS uit een rommelige situatie nog 2-1 voor de rust. Achterin werd redelijk goed verdedigd en alle jongen lieten 100% inzet zien.
Na de rust lukte het om vaker op de helft van DFS te spelen. Hierdoor verdedigden wij minder goed waardoor DFS na de rust nog 5x kon scoren. Daan en Jamie zorgden voor onze doelpunten.
Alhoewel we met enkele doelpunten verschil verloren verdienden wij eigenlijk toch wel iets meer. Volgende week moeten we naar Bevelanders en hopen dat het dan iets beter zal gaan.

geschreven door: richard