Kapelle 3 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-3

Eindelijk winst voor S.K.N.W.K. 2

Werd er de afgelopen twee competitiewedstrijden verloren na redelijk te hebben gevoetbald, gisteren stond S.K.N.W.K. 2 dan eindelijk eens aan de goede kant van de score. Na een 1-0 ruststand tegen Kapelle 3, werd het uiteindelijk overigens zeer terecht 1-3 voor de blauw/zwarten.

Al na 2 minuten lag de bal in het mandje. Richard Bevelander kopte de bal schitterend binnen, maar helaas werd het doelpunt onterecht afgekeurd. S.K.N.W.K. was de betere ploeg, maar het euvel van de laatste weken voltrok zich opnieuw, scoren! En als je dat niet doet, win je nooit een wedstrijd.

Toen Kapelle een keer kon aanleggen in de 1e helft, scoorden zij wel gelijk (overigens een schitterend afstandschot). Een zuivere treffer van Kees-Jan van Nieuwenhuize (zijn schot belande via de lat achter de doellijn weer terug in het veld) werd niet geteld en zodoende dus een 1-0 achterstand. Het zal toch niet waar zijn………, denk je dan!

Je ziet de vertwijfeling. Mensen gaan uit hun positie lopen. Doen dingen die ze niet moeten doen. Allemaal geforceerd op zoek naar doelpunten.

In de rust dan toch de puntjes op de ‘i’ zetten. Gewoon vanuit de positie spelen en het balletje rond laten gaan. De moegestreden Remco Veenboer verlaat het veld voor speler/trainer Martijn Neele.

In de 2e helft dan een veel beter S.K.N.W.K. 2. Kapelle komt er absoluut niet meer aan. Martijn Rentier zorgt uit een hoekschop voor de gelijkmaker, 1-1.

Zo’n vijf keer raakt S.K.N.W.K. deze wedstrijd de lat. Verder is er net niet de scherpte en wordt de verkeerde keuze gemaakt of staat de doelman in de weg.

Kapelle heeft zich dan al neergelegd bij een gelijspel. Gelukkig scoort Neele na een prima pass van Richard Bevelander de 1-2. Vlak voor tijd maakt Timo Verkaart aan alle illusies van de thuisploeg een eind en maakt er 1-3 van. Eindelijk de eerste punten!

Smetje is het uitvallen van Martin Huisman. Hij lijkt een hamstringblessure te hebben opgelopen. Ook good-old Tonny v/d Berge komt niet helemaal fit uit de strijd. Hopen dat ze volgende week weer van de partij kunnen zijn.

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Emiel Pollemans, Martin Kiesenberg, Jurjen Vermeer, Robbert v/d Zande, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Martijn Rentier, Martin Huisman (Timo Verkaart), Tonny v/d Berge (Philip v/d Male), Remco Veenboer (Martijn Neele), Richard Bevelander.

geschreven door: Mediumvisor