S.K.N.W.K. F1 – Mevo F1(C) 5-2

Vandaag speelden we tegen Mevo. Gezien de uitslagen in de poule zouden we zeker een kans hebben om hier een leuke wedstrijd van te maken. Voor de spelers was 9.00 uur beginnen schijnbaar een beetje vroeg en ze waren dan ook niet zo fanatiek als vorige week. In de 1e helft bleef het lang 0-0 maar na diverse aanvallen van onze kant scoorde Danny toch de 1-0. Iedereen was zo blij met het doelpunt dat ze gelijk daarna niet goed verdedigden en gelijk de 1-1 werd gescoord door Mevo. In de rust hebben we afgesproken iets fanatieker te voetballen en dat was terug te zien in de 2e helft. Mevo is maar een paar keer bij onze goal geweest en de keeper van Mevo had het erg druk met onze schoten op de goal. We kregen dus veel kansen en Jamie en Danny scoorden ieder nog 2x. Ook Mevo scoorde nog 1x. Einduitslag dus
5-2. Binnenkort staan de fotos van deze wedstrijd op de site

geschreven door: Richard