Kapelle 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 1-2

Met een enorme inzet vooral achterin wist SKNWK een achterstand (1-0)om te zetten in een 2-1 overwinning op Kapelle. In het begin vrije trap voor SKNWK. Ook een corner voor Kapelle. Aan beide kanten kleine kansjes. In de dertiende minuut is het raak voor de thuisclub 1-0. Koen grijpt naast de bal op een niet harde inzet. Verder in de wedstrijd maakt hij geen fouten meer. Mooi werk van Timo Verkaart. Met een opgebrachte bal uit het achterveld heeft hij ineens een vrij veld voor zich.En zonder te worden gehinderd zet hij de bal hopeloos verkeerd voor. Daar had meer in gezeten. Want hij zou tot aan de keeper door kunnen gaan en dan voor geven.Volgende keer koppie koppie. Maar even later op rechts passeert Kristian Bouwman drie verdedigers. De assist op Wesley Goud was van pure klasse.En de laatste schoot uit de draai de 1-1 in de touwen. Dat was klasse jongens. Het gebeurde in de 18de minuut. Nu is een achterstand weggewerkt.In de 28ste minuut kopt Wilco de Valk net over uit een vrije trap van Wesley. Soms is het uitverdedigen nog te armoedig van SKNWK. Dan is de organisatie zoek. Mooi hard schot van Sander Uil gaat net naast. Kapelle wist daar toch niet veel tegenover te zetten. Ruststand 1-1. In de tweede helft is SKNWK veel in de aanval. Sterker ze ruiken een kans. Wesley faalt in doelgebied. Kapelle faalt ook twee meter voor doel. Carlo v d Maas staat niet op scherp in de afwerking. Maar zijn voorzetten liegen er niet om. Jammer dat er dan niemand aanwezig is om de bal er in te glijden. Emiel Kuyten komt steeds door maar zijn voorzetten niet.Mooie actie Wilco maar het lukt nog niet. Hij verliest toch veel duels, dus balverlies. Maar Wilco krijgt geen mm ruimte en dubbele mandekking.Tribune schreeuwt om penalty. Het was de zwoeger en uitbinker Sander Uil die SKNWK in de 71ste minuut naar de overwinning schoot.De tribune is stil. De doorgebroken Kristian mist even later een droomkans alleen voor de keeper. Ook hij was een uitblinker in deze wedstrijd. Richard v d Sande er in Kristian er uit. En Olaf Bondarenko voor Wesley. In de stand kwam geen verandering meer. Dus de drie punten gingen mee naar Nieuwerkerk.