S.K.N.W.K. C1 – Apollo ’69 C1(C) 3-1

Vandaag tegen topper Apollo , en in zulke wedstrijden hoef je de jongens bijna niet scherp te zetten. Vanaf de eerste minuut maakte sknwk duidelijk dat apollo de punten niet cadeau zou krijgen, er werd voor iedere meter gestreden en dan is het genieten van deze vriendenploeg. Toch was het apollo dat na een slippertje van doelman Martijn op 0-1 kon komen, maar even later stond het alweer gelijk toen Kilian een hoekschop van Remco knap binnen werkte 1-1. Het spel golfde vervolgens op en neer en kansen ontstonden aan beide kanten. Het was sknwk dat scoorde via een prima kopbal van(jawel daar is hij weer) Colin na een goeie voorzet van Martijn. Even later moest Yannick zn gevaarlijke tegenstander laten glippen maar stond doelman Martijn de gelijkmaker in de weg.. ruststand 2-1.. In de tweede helft was sknwk de bovenliggende partij en moest apollo het hebben van een aantal gevaarlijke counters. Yannick die hun gevaarlijkste man vandaag moest bespelen deed het prima, werd hij een keer gepasseerd dan stond daar altijd laatste man Marcel nog die goed rugdekking verzorgde. Maar ook sknwk was gevaarlijk , de vraag bleef de hele tijd , wordt het 3-1 of straks toch de 2-2 uit een counter. En jawel hoor drie minuten voor tijd daar was dan toch de dikverdiende 3-1, Remco had een prima actie over links en zijn hard laag voorgezette bal werd van dichtbij door weer Colin binnen geschoten. De ontlading was groot en weer werd tegen een sterke tegenstander een geweldige prestatie neergezet…. Dikwijls moeten we het hebben van de acties en doelpunten van Martijn en Remco. Vandaag lieten deze jongens zien dat als het voetballend niet zo loopt wel bereid zijn om er keihard voor te knokken en zo het hele team mee kunnen trekken naar zo’n prestatie als vandaag. Opvallend was ook het goeie spel aan onze linkerkant waar Justin en Pascal het heel goed deden , en onze nieuwkomer Lau gaat zich steeds beter thuis voelen en was met zn keiharde tackles een rots in de branding. Ook Kilian wordt met de week sterker en knokte zich helemaal leeg. Onze twee overgekomen D junioren Robin en Noel hebben het in zo’n fysieke wedstrijd moeilijk maar bleven er voor werken… Volgende week weer een kraker tegen WIK en als we deze lijn door kunnen zetten gaan we ook deze ploeg het heel moeilijk maken.

geschreven door: t.rucker