S.K.N.W.K. 2 – MEVO 2(C) 6-2

Na een kwartier met een enorm overwicht van SKNWK en slappe schootjes viel de goal aan de andere kant bij een uitval van MEVO 0-1. Na 5 minuten was de stand weer gelijk. Richard v/d Sande werd gevloerd in de zestien. Martijn Neele voltrok het vonnis ( zoals gebruikelijk rechts van de keeper) 1 -1. Op een assist van Toon v/d Berge scoorde Martijn weer 2-1.Diezelfde Toon, veel assists dit seizoen, schoot daarna op de paal. Martijn Neele scoorde dan maar weer, een hattrick!Op een assist van Kees Jan bepaalde Remco Veenboer de ruststand op 4 -1.
De vijfde goal voor SKNWK van wie anders dan Martijn was een familie aangelegenheid. Martin zette voor, Martijn kopte hem in. Kevin en Stefan waren de wissels, later kwam Fernando de mat nog op. MEVO probeerde nog wat , maar Mike stopte bijna alles. Remco maakte diep in de 2de helft de 6 -1. MEVO scoorde nog tegen doordat Mike de bal losliet. De puike overwinning en goed voor het doelsaldo

geschreven door: Jan de Jonge