Kloetinge C3 – S.K.N.W.K. C1(C) 0-8

Vandaag 10 April op naar Kloetinge C3, we wisten niet wat we konden verwachten van dat team.. Dus het werd nog spannend. éénmaal aangekomen bij kloetinge gingen we de kleedkamer in om ons om te kleden voor de wedstijd. We hebben schitterende inloop shirts gesponsord gekregen van Arnold van der Cingel bestrating(20) Eenmaal de warming up gehad begon nu echt de wedstrijd. We gingen met de volgende spelers het veld in :
Martijn v.d Ban – Yannick – Pascal – Laurensjan – Marcel – Martijn Backx – Robin – Bryan – Colin – Kilian – Remco. Wissels: Justin en Noel

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd tussen Kloetinge C3 – S.K.N.W.K c1 op het kunstgras. We waren net 5 á 10 minuten bezig of het eerste doelpunt lag in de touwen dit doelpunt kwam op naam van remco na een mooie aanval. Kort daarna was het weer raak en weer het doelpunt van remco en zo stond op het scoren bord 0-2. Maar dan wat niemand had verwacht Robin kreeg een bal net iets over de middelijn en haalde verwoestend uit, een harde pegel ging richting doel en jahoor daar lag de 0-3 in touwen een schitterd doelpunt van Robin klasse. Wij waren duidelijk de betere ploeg de kansen die kloetinge kreeg werd door de verdediging weg gewerkt. Wissel Robin en Justin erin en Noel en Kilian eruit. Kort na die wissel was het weer raak Colin krijgt een diepe bal waarop hij ging lopen en zo 1 op 1 op de keeper af ging en colin faalde niet enzo was het 0-4. En dan daarna vlak voor rust nog een doelpuntje van remco en zo stond de teller met rust op 0-5. Rust, de mannen gingen de kleedkamer in en de thee werd op gedronken. In de rust werd er weer gewisseld enzo ging Marcel en Remco met al 3 goals achter zijn naam in deze wedstrijd eruit. En kwam Kilian en Noel erin. De thee was opgedronken en wij waren klaar voor de scoren uit tebreiden.
De teams waren weer op het veld en zo kon de 2 helft beginnen. Kloetinge was in de 2de helft wel wat beter dan in de 1ste helft. Kloetinge kreeg ook kleine kansjes en hadden ook wat meer balbezit dan in de 1ste helft. Maar toch kwam kloetinge niet tot scoren toe en wij wel. Zo was het na rust weer raak voor sknwk en de doelpunten maker was die jongen die met dat mooie doelpunt de scoren op 0-3 zetten. Maar nu zetten die jongen die Robin heet de scoren na rust op 0-6!…..vlak daarna corner SKNWK de bal kwam bij robin, Robin haalde vanuit de volley met zijn vreef uit en zo stond de scoren op 0-7 ! en weer een doelpunt van robin(20) met nog 20 min te spelen een wissel.. Remco en Marcel erin Pascal en Yannick eruit. In de 20 minuten kwamen er nog kleine kansjes van beide ploegen maar er zat niet heel veel meer in in die laatste 20 min… Maar toch kwam er nog 1 doelpunt van onze kant en dat was de 0-8 en dat doelpunt kwam op naam van Noel die de bal intikten nadat de keeper de bal los liet! Enzo hebben de jonge spelers van ons team ( eigenlijk nog D’tjes!! ) een goeie wedstrijd gespeelt met allebei doelpunt(en) achter hun naam !!!… In deze wedstrijd was SKNWK duidelijk de betere ploeg al kon de uitslag in plaats van 0-8 wel hoger wezen! maar toch waren er in deze wedstrijd mooie combinaties en acties !! En zo gaan wij met de 3 punten naar huis(4)

Volgende week een oefenwedstrijd tegen Smerdiek C1 en dit belooft weer een spectaculaire wedstrijd te worden en vooral als je gaat kijken wat sknwk C1 tegen betere ploegen laat zien!!(10)

geschreven door: Knullebol!