Renesse E1 – S.K.N.W.K. E1(C) 1-2

Deze zaterdag moesten we met de jongens naar Renesse.
Het was heerlijk weer en we hadden er zin in.Het was de laatste competitiewedstrijd dus wilde we er nog even voor gaan.Het bleek al snel dat we aan elkaar gewaagd waren.Kansjes waren er over en weer maar het eerste doelpunt viel er voor Renesse 1-0 achter.Wij bleven naar mogelijkheden zoeken om tegen te scoren en dat gebeurde ook.We gingen met een 1-1 de rust in.
Het bleef in de tweede helft lang 1-1. We hadden ons al neer gelegd met een 1-1 gelijk spel.Toch kregen we nog een mogelijkheid er moest nog een hoekschop genomen woreden.
Wisse zei nog tegen mij dat het wel eens 1-2 zou kunnen worden als Sander de bal er zou koppen. Nou dat gebeurde ook en zo eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning.
Ik wil langs deze weg de jongens bedanken voor hun inzet zowel op de training als de wedstrijden.
Verder wens ik iedereen weer veel plezier bij hun nieuwe teams.
Ouders ook bedankt voor het rijden en wassen.

Doelpuntenmakers:Toby 1x