DFS 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 3-0

Wat een kans in de zevende minuut, maar gelijk een blessure voor Stefan Vermeer, tik op de enkel. De doorgeboken Wilco de Valk gaf de bal nog af terwijl hij zelf een schietkans had. 13de minuut corner maar geen kans verder.En dan meteen een corner voor DFS ook geen kans. Over en weer vrije trappen. Na 20 minuten waren de beste kansen voor SKNWK. Timo moet niet in herhaling vallen met verkeerd af te geven. Dan vrije trap op een goede plaats, maar geen doelpunt, wel corner maar niet afgemaakt. Nu is het kunst en vliegwerk achterin bij SKNWK om een doelpunt te beletten. En dan in de 40ste minuut weer z`n fraaie kans. De goed doorgelopen Stefan Vermeer kwam alleen voor de keeper Maar die kon het harde schot weg ranselen.Dit was een kans om tot de doellijn door te gaan. Onder een hoek van 15 graden naderde hij de keeper van links.Dan heb je namelijk aan de rechterkant van de keeper volop ruimte om deze te passeren en hem dan met de rechtervoet in te tikken. Zo simpel is voetbal, maar zoiets moet wel snel uigevoerd worden. .En Timo die ook vrij kon aanleggen, maar dan schiet hij van een meter of twaalf over. Na 45 minuten had SKNWK de score drie keer kunnen openen en DFS amper een keer.Ja zo win je geen wedstrijd en zeker geen derby. Als men uitgespeelde kansen mist dan blijft men onderaan bengelen. De tweede helft is net bezig of Stefan moet weer opgelapt worden. Hij heeft enkele keren zijn snelwandel techniek laten zien maar kon toch niet meer op links gevaarlijk worden.In de 55ste minuut werd het 1-0.Nu komen de kansen voor de thuisclub. 85ste minuut 2-0.Het werd ook nog 3-0.Voor de derde keer op rij ver- lies tegen DFS.Ja als je ze niet maakt dan blijft het een hopeloze zaak. Want we moeten toch wel constateren dat die vijf doelpunten van verleden week een incident is geweest. Als er drie keer achtereen gewonnen zou worden, dan kan men zeggen het lek is boven water.Als middenvelder moet je er zeker vijftien intrappen. En als voorwaartse minstens vijfentwintig.Train daar maar eens een volle avond op. Volgende week naar Heinkenszand ook niet een van de gemakkelijkste.De spelersgroep van die Zuidbevelandse club wil sowieso in het linker rijtje eindigen.