Bruse Boys – S.K.N.W.K. E2(C) 1-2

SKNWK WINT THRILLER IN EN TEGEN BRU!!!!!

Zonder “Pitbull” Julia op het middenveld vandaag tegen Bru E3.
Vanaf het begin ging de wedstrijd gelijk op en waren er wat kansjes over en weer, maar er werd niet gescoord. Wij combineerden goed en Bru verdedigde goed met 5 man achter de bal en een sterk keepende Q. de Keijser.
Toch was het Bru die uit een counter* scoorde. 1-0. Daarna redde aanvoerder Jochem de bal nog een keer van de doellijn.
Doordat de scheids nog 2 minuten door liet spelen kwamen wij in de laatste seconde van de blessuretijd op 1-1 door goed doorgaan van Jamie.
Na een paar liter siroop naar binnen te hebben gewerkt begonnen we op de andere helft aan de 2de helft… ??
Dit werd me daar effe een spannende helft met een sterker Bru die veel kansen kreeg, maar steeds was daar die Wouter van ons die er elke bal uit wist te ranselen. Ook kopte Jamie de bal nog een keer van de doellijn.
We kwamen er maar een enkele keer uit, en uit 1 van die spaarzame aanvallen scoorde Jamie zijn tweede en zette de uiteindelijke eindstand op 1-2. In de laatste minuut gingen Daan, Joerie en Danny nog alleen op de keeper af, maar toen besloot de scheids, onder druk van de supporters maar af te fluiten.
Het was superspannend, maar wel sportief.

Scheidrechter: Brinkman