Yerseke1 – S.K.N.W.K. 1(C) 2-1

Ondanks het meespelen de hele wedstrijd van Martijn Neele werd er weer verloren.Het is natuurlijk een versterking, maar hij mist iemand uit het tweede naast of voor hem waar hij naar af durft te spelen, bv Kees-Jan van Nieuwenhuize of Tony v d Berg.Ja met die kerels er bij kan het alsnog wat worden. We zijn benieuwd hoe dat A.S Zaterdag ingevuld wordt voor die oefenwedstrijd tegen Arenskerke thuis.In de wedstrijd tegen de mosselmannen uit Yerseke, kreeg de thuisclub na 20sec.al een corner. In de eerste 5 minuten is Yerseke al aardig aan het aanvallen maar ook met veel voordeel. Pas in de zestiende minuut mocht SKNWK op doel schieten met een slappe inzet. Dat typeert de hele ploeg. Tot dan toe is er niets positiefs over te melden. In de 8ste minuut was het al 1-0. En in de 24ste minuut werd het ook 2-0. Leon Goedegebure voor Steven Padmos en dat is gelijk een versterking. Nu ging de aanval beter lopen. En dat resulteerde in een welliswaar E.D. Maar hoe is het mogelijk dat die afgekeurd werd. De scheidsrechter stond er vlakbij maar hij liet zich overpraten door de grensrechter. Van buitenspel was totaal geen sprake.In de tweede helft werd het na vier minuten 2-1. Een goed opgebrachte bal werd ook op maat door Stefan Vermeer voorgezet en in vliegende vaart kopte Wilco de Valk de bal in de touwen. SKNWK veerde op. En ze lieten zich vaak in het strafschopgebied zien, van de tegenstandwer, met goede acties.Helaas het ontbrak aan dat kleine beetje geluk om er nog een of twee in te schieten. Want de jongens voelden dat er meer in zat. Als jongens zoals Emiel Kyuten, Chistiaan van Vossen, Martin Kiesenberg ooit terug keren in hetzelfde elftal, dan zijn ze net zo sterk als de andere clubs in deze competitie. SKNWK had zeker een punt verdiend. Wanneer de opstelling 4….3… 3… is,dan moeten er drie oudere jongens staan en een jongere. Op de middelste formatie twee jongere en een oudere. En in de voorste lijn een oudere spits en twee jongere op de vleugels. En op alle linies zijn de mensen voorhanden als ze het zelf willen.Hoe ging dat een jaar of tien of twaalf geleden er aan toe.Toen waren er twee trainers.Nou ja we zien het vanzelf.