Krabbendijke 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-1

op een mooie herfstdag en een mooi kunstgrasveld de lastige uitwedstrijd tegen Krabbendijke… De eerste helft een goed spelend sknwk dat Krabbendijke geen schijn van kans gaf om in de wedstrijd te komen.

Mauperd kreeg de eerste kans maar schoot met links de bal richting de gehavende vlaketunnel. Even later was het wel raak toen Toon geklungel in de krabbendijke defensie feilloos afstrafte 0-1.. Er kwamen nog meer mogelijkheden, de grootste voor Jeroen maar die raakte de uitstekende voorzet van Martin H. helaas verkeerd.. rust dus 0-1 en dat was gezien het veldspel veel te mager.

De tweede helft was een totaal ander beeld. sknwk gaf veel te veel ruimte weg tja en dan kan iedere ploeg lekker voetballen. aanvankelijk kreeg sknwk via Jeroen nog een beste kans om de wedstrijd te beslissen maar helaas gebeurde dat niet. Ondanks alle ruimte die de thuisclub na rust kreeg konden ze weinig kansen realiseren, twee keer viel een als voorzet bedoelde bal via de paal in KDJ’s handen.

Zodoende leek de wedstrijd dus in 0-1 te eindigen maar in de 89 ste minuut kreeg sknwk toch nog zijn verdiende loon na een slechte tweede helft, een afstandschot kwam via de paal bij een Kr’dijke speler die attent reageerde en dus toch nog 1-1.

Een fikse tegenvaller want eigenlijk mag je tegen deze tegenstander geen punten laten liggen….

geschreven door: t.rucker