Krabbendijke 1 – S.K.N.W.K. 1(V) 5-4

Een oefenpotje voetbal uit tegen Krabbendijke werd 5-4.Binnen een half uur keek SKNWK tegen een 2-0 achterstand aan. En na een half uur werd het 2-1. Dat was ook de ruststand. En die eerste helft speelde de thuisclub met de bezoekers. Ze werden te vaak afgetroefd,op alles wat met voetballen te maken heeft. De tweede helft met een aantal wissels aan beide kanten. En direct werd het al 3-1. De Krabbedijkenaren wisten uit te lopen tot 5-1. En met nog een kleine tien minuten te gaan was het de beurt aan SKNWK om te scoren. Ze gingen nu gezamelijk spelen. Wat zeggen wil dat ze elkaar zagen om de bal toe te schuiven. Ze gingen kijken waar een medespeler stond. Met als resultaat ze kwamen terug met drie doelpunten tot 5-4.Waarom kunnen ze dat spelletje niet in het begin opbrengen?????.