Wik mini’s – S.K.N.W.K. Mini’s(V) 13-3

Er waren vandaag 2 partijtjes 4 tegen 4. De andere stand was 1-11.

Jesse v Dijke, Wesley v Dijke, Jur v d Wel en Joshua Mouthaan speelde de 1e helft een moeilijke wedstrijd. Jur had plankenkoorts en bekeek de wedstrijd vanachter de benen van zijn moeder in de 1e helft. Helaas heb ik de 1e helft niet gezien omdat ik coach was bij het andere team. Ze vielen met z’n allen aan waardoor er achterin een gat lag. Ruststand 10-1. Toen ik coach was de 2e helft kreeg ik Jur zo ver dat hij mee deed en we hadden er een keeper bij!!! Om beurten bleven Wesley of Jesse achterin en dat ging een stuk beter. WIK was nog wel iets beter en kreeg veel kansen. Toch bleef de verdediging(Jesse/Wesley) goed overeind. Jur schoot zelf een bal weg! Met af en toe een counter scoorde Joshua nog 2x. Helaas schoot Wesley 2x net naast voor open doel. Net verloren de 2e helft met 3-2. Niet slecht.Uitslag 13-3.

Andere partijtje speelde Abdulai Jalloh, Lucas de Jong, Finn Westdijk en Niels van de Zwet.
In de 1e helft probeerde ik die jongens te motiveren en lucas speelde achterin. Helaas was de tegenstander net iets verder en kwamen we slecht naar voren.Rust 6-0. Toch zat er meer in. Gelukkig ging het de 2e helft beter en scoorde Niels van de Zwet het enige blauw-zwarte doelpunt.Eindstand 11-1. Bij de penalty’s scoorde vele mini’s dus alles was weer vergeten. Behalve de koude handen!!! gelukkig hadden ze allen een trainingbroek aan!
Vandaag viel op dat iedereen een goede inzet had!!
Femke Lodewijk en Thomas Verton waren vandaag afwezig. Eric v d Sande en Johan van WIK bedankt voor de organisatie!!! Prima geregeld!!

geschreven door: mark van dijke