S.K.N.W.K. 1 – Heinkenszand 1(C) 1-2

We dachten als SKNWKers dat ze het lek aardig boven water hadden. Maar niets is minder waar. De hele wedstrijd was SKNWK duidelijk de mindere ploeg.Vechtlust was er genoeg.Maar in alle gelederen ontbrak het aan organisatie. En het meest in de verdediging. Niet dat ze schuld hadden aan de (0-2).Nee de aanleiding was balverlies op het middenveld. De eerste goal was de bal kwijt raken door Sander Uil. De tweede goal was door de bal te verspelen door Timo Verkaart.De trainer schreeuwt de longen uit het lijf van hoe het wel moet.Elke keer opnieuw staan ze op de verkeerde plaats. Verleden week zij de trainer.We zouden er een paar bij moeten hebben van 24 of 25 jaar.Mensen met ervaring dus.Wel zulke jongens kon men bezig zien in de voorwedstrijd van het tweede.En ze waren nog wel 10 jaar ouder. Wat een souplesse b.v van Kees-Jan Van Nieuwenhuize.En zo lopen er nog wel een stuk of wat in het tweede. Maar ja wie beslist er over he. En dan ziet men dat Martijn Rentier helemaal niet uit de voeten kan op links. Laat Martijn Neele, Kees-Jan van Nieuwenhuize en Tonny van den Berge nu volgende week eens mee doen met het eerste.En laat Robbert Padmos, Martijn Backx en Oleg Bondarenko eens meedoen met het tweede. Daarna zien we weer wel. Ja wilco heeft een slimme speler in z`n buurt nodig. En dat geld ook achterin. De wedstrijd was eenzijdig.Na 9 minuten een kansje. De thuisclub speelt eerst tegen de wind in. 12de minuut (0-1)door balverlies. Verschoor er uit met een zware blessure. Zijn vervanger is Steven Padmos.In de 18de minuut Timo Verkaart op verkeerde been en dat was de aanleiding voor de tweede tegen goal.Een H.Z speler kon z`n gang gaan om te scoren. 28ste minuut opgelegde kans voor Oleg, Maar hij ziet alleen maar kans om over de bal heen te maaien,vlak voor doel.Dan komt er toch een doelpunt.Met z`n eigwenaardige passeertechniek, of slepen met de bal, schuift Robbert Padmos de bal van 2 meter over de doellijn.Nu is het (1-2). In de 37ste minuut scoort hij bijna weer. Maar de keeper lag voor de bal.Martijn Backx wil er zo graag eentje zetten. Maar in goede schietpositie komt hij nooit.Mee verdedigen doet hij wel, wat hem tegen het eind een rode kaart opleverd.In de 52ste minuut mooie kans H.Z. Maar keeper Erwin Maliepaard stopte beide inzetten bij de rechterpaal. In de 55ste minuut 2 reeele kansen voor Oleg maar het was weer mis. In 69ste minuut komt H.Z goed weg met een redding op de doellijn door een back.Tien minuten later alweer 2 kansen op de gelijkmaker.Een penalty voor H.Z werd gemist dus bleef de stand (1-2) na 90 minuten voetbal.