SSV’65 3 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-1

Na een ochtend met stevige regen toch de kunstwei in tegen ssv. Een weer eens gehavend sknwk had 45 minuten nodig om weer eens te wennen aan deze nep grassprieten. ssv was de betere ploeg kon vrijuit tikken en sknwk vond het blijkbaar mooi om te zien hoe de goese ploeg het balletje lekker rond liet gaan. Het werd dan ook dikverdiend 1-0 door een mooi geplaatst schot van een meter of 20. Toch kregen de blauwzwarten gaandeweg de eerste helft een aantal niet te missen kansen , maar goed keepers werk , de paal en slecht inschieten voorkwamen meerdere doelpunten….. de tweede helft werd er duidelijk uit een ander vaatje getapt en ssv moest nou terug, sknwk hield het veld veel kleiner en zette goed druk zodat ssv niet meer in zijn spel kon komen. De prima invallende B junior Remco had al vrij snel een duidelijke strafschop verdiend toen hij met twee handen in het strafschopgebied werd omver geduwt maar de scheids had van 60 meter blijkbaar niks gezien. Ook Richard kon alleen op de doelmn af maar weer redde de uitstekende doelman prima , ook aan de andere kant moest Koen een paar keer handelend optreden. Uit een hoekschop was het dan toch raak toen de meegekomen Jurjen van dichtbij raak kon schieten 1-1. In middels was ook de tweede B junior Marcel het veld ingekomen en ook hij paste zich prima aan aan het veel hogere tempo in de tweede helft. het laatste kwartier was het alleen sknwk dat in de aanval was maar Toon , remco en Martin konden solerend niet meer door een muur van ssvers heenkomen. eindstand 1-1 een hele slechte eerste helft en een veel betere tweede met dus een terecht gelijkspel in dit zeer sportieve duel..

geschreven door: k..aal