S.K.N.W.K. 1 – Kappelle 1(C) 5-1

Als SKNWK wint doet ze dat met grote cijfers.Deze keer wel wat geflatteerd.Maar je kunt ook zeggen ze lieten Kappelle het spel maken.En dat gebeurde ook.Maar de vlijmscherpe counters van SKNWK in de tweede helft gaven de doorslag voor de (5-1) overwinning.En hoe.Zoals gezegd Kapelle had het beste veldspel. Maar in de 2de minuut wist Wilco de Valk een foutje van de verdediging van Kapelle uit te buiten (1-0).In de vierde minuut een totale misser van Stefan Vermeer, voor open doel schiet hij naast van korte afstand.Dan schot van Kapelle op de paal.Maar in de 23ste minuut schoten ze wel raak en was het (1-1).Vrije trappen van SKNWK komen niet aan.Nu schiet Wilco net naast uit een voorzet van Steven Padmos.Dan brengt Kristian Bouwman de bal heel ver op, maar Robbert Padmos verprutst de kans.In de 40ste minuut werd het (2-1)door een hoofdklasse kopbal van Wilco.Dit deed hij uit een prima voorzet van Steven Padmos.Dat was mooi. Stefan Vermeer is iedere keer ongelukkig met het aannemen van de bal.Ja het zal toch niet elke keer aan het veld liggen, om de bal onder kontrole te krijgen.Ruststand dus (2-1).De tweede helft was het weer Kapelle dat het meeste balbezit had.Maar de verdediging van SKNWK hield stand door de bal alle kanten op te schoppen.Totaal geen samenwerking achterin. Dan kans Kapelle maar net naast. Steven wegens blessure er uit Oleg er in. In de 69ste minuut (3-1) door Martin Kiesenberg uit een prima voorzet van de verse Oleg Bondarenko.En de doelpuntenhonger was nog niet gestild.Want in de 75ste werd het (4-1). Eindelijk scoort Martijn Backx zijn doelpuntje.Dat is een goede opsteker voor hem.Maar een minuut later geeft hij een doelpunt weg door de bal naar het doelgebied te sturen.Het was dus balbezit voor de gasten , maar bij overspelen stond iemand buitenspel zodat het doelpunt afgekeurd werd. Martijn Rentier breekt door maar allen voor de keeper schiet hij hoog over. En even later doet Stefan Vermeer precies het zelfde.En dan staat Robbert buitenspel. Stefan mist weer, en houdt er een corner aan over en nog een.En dan in de 87ste minuut krijgt Kapelle de genadeslag. Op het middenveld pikt Stefan de bal af en stoomt door tot de keeper. Nu maakt hij al zijn fouten van de middag goed door de bal beheerst in het net te schuiven.Eindstand (5-1). Door blessure en afwezigheid stond de ruime veertiger Leon Quik op het doel. Hij is het nog niet verleerd. Toen het 3-1 was zat de tegenstander er door.En zeker toen er voor hun een doelpunt werd afgekeurd.Dit moet vertrouwen geven voor de volgende wedstrijden.Het zal ten alle tijden zwaar worden.Maar met een volledig elftal moet er nog meer kunnen.