S.K.N.W.K. E2 – Bruse Boys E2(C) 4-3

Vandaag weer eens terke tegenstander. Vorige keer dik van verloren en en nu ook nog zonder Joerie en Dennis. Beiden zaten ze in de ziektewet. Omdat we geen wissels hadden hield iedereen zich aan zijn taak en speelden we gewoon heel sterk. Het was Danny die de terechte 1-0 scoorde, maar een halve minuut was het alweer 1-1.
Na een mooie paas van Julia op Jamie scoorde Jamie fraai. 2-1.
Daarna lieten we Bru weer komen en ze scoorden vlak voor rust de 2-2.
Binnen 1 minuut na de rust scoorde Jamie alweer de 3-2. En net als in de eerste helft mocht Bru ook u weer de aansluitingstreffer scoren.
Daarna was bru de betere en was het wachten op de voorsprong van de gasten. Ze verzuimden om te scoren, dus dachten wij dan doen wij het wel. Danny scoorde na een mooie aanval van Daan, Jochem en William. Ook Jochem had nog een paar keer kunnen scoren, maar had net pech. Wouter keepte heel goed en heeft een paar hele belangrijke reddingen verricht.

Scheidrechter: Dhr. Verton
Toeschouwers: Elke week minder i.p.v. meer. Wel was hoofd jeugdopleidingen Dhr. Olijhoek een belangstellend supporter.
Kaarten: geschud

geschreven door: Peter