S.K.N.W.K. F3 – Bruse Boys F4(C) 1-2

Een spannende pot vandaag. Twee teams die aan elkaar gewaagd waren. De 1e helft kwamen wij er niet echt uit. Toch had onze keeper lucas niet veel te doen door vooral goed verdedigen van lars. Onze jongens probeerden van grote afstand wel te schieten omdat er achterin twee bruse boys stonden die sneller waren en harder konden schieten. De tegenstander schoot vlak voor rust een vrije trap er in. De 2e helft was van ons. Wij waren meer in de aanval alleen konden we er weer niet door komen. Jesse van Dijke reageerde goed op een matige uittrap van de keeper, met een mooie knal was het 1-1! Helaas gebeurde dat vlak voor tijd ook bij onze goal dus was het toen 1-2. De jongens van Bru waren iets feller dan onze jongens maar toch was de wedstrijd redelijk gelijkwaardig. Volgende week elke dag mossels eten met die jongens zodat we over 2 weken wel feller zijn en winnen van Bru!!

geschreven door: mark van dijke